MENÜ

Tarihin ilk sportif direktör-futbolcusu mu?

Abone Ol Google News

13’te VAR incelemesi sonucu Ozan kırmızı gördü. “Pandemi öncesi de dâhil tüm buna benzer pozisyonlarda kırmızı çıkmadı” diyenlere “Hayır çıktı” diyemem ancak sahaya kaptan olarak çıkan Ozan Tufan’ın daha dikkatli olması gerekirdi. Çünkü bu sezon Fenerbahçe haklı ya da haksız çok kırmızı gördü ve Trabzonspor ile kupada sezonun kalanının en önemli maçını oynayacak. Ozan’ın kupa rövanşında olmaması bir yana, salı akşamki maçtan önceki son, pandemi arasından sonraki ilk maçında Fenerbahçe’nin yaklaşık 80 dakika bir kişi eksik oynamak zorunda kalmasının yıpranma payı diğer yana... Prosinecki gerçekten de Kayseri’yi göreceli olarak toparlamak adına her şeyi yapıyor ama oyuncu malzemesi yetmiyor. İkinci yarıda ise önce kaleci Altay kurtarışlarıyla sonra da Emre Belözoğlu oyun zekâsıyla maçı Fenerbahçe’ye döndürdü. Gustavo 88’de o kadar usta işi vurdu ki Lung, Hagi’li Romanya’nın kalecisi olan babası ile beraber kalede olsaydı bile o top çıkmazdı!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Emre Belözoğlu kendini oyuna aldıktan sonra maçın akışı kökünden değişti adeta, başka bir maç oynandı. Acaba bir dahaki sezon Emre, futbol tarihinin ilk sportif direktörfutbolcusu olabilir mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Kaleci Altay maçın kırılma anlarının kahramanı oldu. Pazartesi Son Raund programında Serdar Ali Çelikler’in benden çekeceği var! Altay halen mükemmel bir kaleci değil ama Muslera’nın da altını çizdiği özellikle karşı karşıya zorlu pozisyonlarda fark yaratan özel yetenek kumaşı var.

Maçın olayı

Tribünlerini taraftar fotoğraflarıyla donatan Fenerbahçe’nin bir tribünü sağlıkçılara ayırması ve ortalarında, “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” diyen Cumhuriyetimiz’in kurucusu Atatürk’e yer vermesi. Mensah ile Djedje’nin ırkçılık hastalığına kurban giden Floyd’a gol sevincindeki saygı duruşu da klastı.

Kısa mesaj

Salı akşamı Fenerbahçe sezonun en önemli maçını Trabzonspor’a karşı oynayacak. Öncesinde bu galibiyet mental açıdan ekstra değerli. Bakalım maça girer girmez Fenerbahçe’ye yetenek enjekte eden Emre ilk 11’de başlayacak mı yoksa daha erken oyuna dâhil olacak mı?

YORUM YAZ