MENÜ

Son çeyrekte gerçekten Kartal...

Abone Ol Google News

Vodafone açıldığından beri en az sayıda taraftarın geldiği maçtı. İlk 45’teki oyunun kalitesizliğine rağmen salt arma aşkıyla gelen taraftarlar Beşiktaşlı oyuncuların son 15 dakikaya kadar kolektif açıdan eksiklerini kapattı. İlk 45’te Konya’da olduğu gibi topu alınca sahaya enine gereğinden fazla geniş yayılan bir kolektif kaos vardı: Elneny oyun kurmak için topu aldı, en yakınındaki takım arkadaşı bile oyunu geliştirecek pas opsiyonu olmak adına çok uzak kaldı. Yenilen gol yüzde 90 Rebocho’nun hatası. Diğer kanat beki Necip ise Beşiktaş’ın kolektif açıdan iyi olmadığı ilk 45’te de Beşiktaş’ın en iyisiydi. Sağ bekte ilk kez bu kadar iyi bir Necip izledik. Takımı ateşleyen yine isyan faulü sonucu sarı gören Necip oldu. Maçı döndüren ise kuşkusuz Avcı’nın değişiklikleri. Son 15’te armasındaki kartal edasıyla sürekli hücum eden, baskı kuran bir Beşiktaş vardı: Avcı döneminin ofansif açıdan en etkileyici 15 dakikası hakeme rağmen galibiyeti getirdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Sahada giydiği 10 numaralı formanın hakkını daha çok veren Rabiu değil miydi? Taraftara saçmasapan el kol hareketleri yapmasa daha da överdim ama zaten Celtic’teki hayal kırıklığından nazarımda yeterince mimli!

Haberin Devamı

Maçın starı

Necip Uysal, sağ bekte hayatının topunu oynadı. Ayrıca ruhsal açıdan liderlik yaparak takımını ateşledi de... Altyapıdan daha iyisi çıkmalı ama çıkmıyorsa sadece Necip’e kızmamalı!

Maçın olayı

Oğuzhan’ın ilk yarıdaki gol pozisyonunu kaçırmadan önce gayet iyi oynarken sonrasında 73’te Umut’a verdiği klas kilit pasa kadar oyundan düşmesi.

Kısa mesaj

Bratislava, bizim ligde büyük ihtimal şampiyonluğa oynayamaz ancak Süper Lig’de Bratislava’nın gerisinde olan takım sayısı da az değil. Demek ki Beşiktaş, son 15 dakikada taraftarını çok mutlu eden oyunu Süper Lig’de de oynayabilir!

YORUM YAZ