MENÜ

Şiir gibi ilk 45

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, yıllar yıllar sonra ilk kez bir Avrupa kupası karşılaşmasında ilk yarıda 3 gol attı. Üç golün atılışı kadar hazırlanışları da kalite açısından şiir gibiydi, şiirin en güzel kısımlarını ise topla İrfan Can Kahveci yazdı. İrfan Can, o maçta tuttuğunuz takımın rakibinde oynamıyorsa izlerken top ona gelsin istiyorsunuz: İrfan Can, Başakşehir’in Manchester United galibiyetindekine benzer şekilde ilk yarıda şiir gibi top oynadı.

Haberin Devamı

Tabii pas minimum iki kişilik hadise, o yüzden İrfan’ın kalitesine ayak uyduranları yazmadan olmaz: Mert Hakan Fenerbahçe’ye Sivasspor’da ofansif orta saha mevkisinde sergilediği yüksek performans sayesinde transfer olmuştu, dün gece hücumda İrfan Can ile beraber sahaya kalite damgasını vurmayı başardı. Sosa zaten kariyerinin en başarılı anlarında hep top kullanma becerisiyle yıldızını parlatan bir oyuncu, keza Meyer de İngiltere Premier Lig’e fizik gücünden çok teknik gücü kontenjanından transfer olmuş bir oyuncu.

Fenerbahçe’ye ofansif orta saha kontenjanından gelen ve Hollanda U-19’da da bizzat merkez ofansif orta saha rolünde oynayan Ferdi de top tekniği ve oyun aklıyla merkezdeki teknik oyunculara başarıyla ayak uydurdu. En öndeki Berisha da hem diğerlerini oynattı, hem de kendisine 'Kazma' diyenlere nazire yaparcasına çarpıcı bir vuruş tekniği ile skoru 3-0’a getirdi. Berisha’nın Meyer’in golündeki pivot santrfor asisti kadar 65’te Rossi’nin direkten dönen topundaki usta işi tek pası da oyun vizyonu kalitesini gösteren cinstendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ