MENÜ

Şahane şahane şahane

Abone Ol Google News

İlk 11’deki 9 oyuncumuz bizim ligden maalesef daha iyi olan liglerde forma giyiyorlar, kalan ikisi Uğurcan ve Ozan Tufan da isterlerse bu yaz Avrupa’nın 5 büyük liginin iyi takımlarına transfer olabilecek kalibredeler. Bu, bizim saha içinde akıl-duygu, teknik-fizik, savunma-hücum arasındaki ideal dengeyi kurarak eşit ağırlıklı oynamamızı sağlayan bir numaralı faktör. Maçtan önce “Hollanda’yı 4-2 yeneceğiz kabul mu?” desek herkes kafadan tamam derdi. Lakin 3-0 öne geçtikten sonra skorun 3-2’ye gelmesi herkesi tedirgin etti. O 1 dakikada yediğimiz 2 gol tamamen eşit ağırlıklı güçlü oyunumuz yerine gereğinden fazla geriye çekilmemizden kaynaklandı. Şenol Güneş’in ilk 11 tercihi ve 65’teki değişikliklere kadar ki, oyun stratejisi mükemmeldi, tam bir ustalık eseriydi. 65’teki takımı fazla geriye çeken değişiklikleri iyi sonuç vermedi, tabii kenarda formda bir Cengiz veya Ömür olsa değişiklikler de farklı olabilirdi. Skor 3-2’ye gelir gelmez ise Şenol hoca panik yerine yapılabilecek en doğru hamleleri yaparak 65’teki hatasından döndü. Enes’in kazandırdığı faulde Burak Yılmaz muhteşem bir frikik golüyle 3 puanı getirdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Maçın en iyi golü Hakan Çalhanoğlu’nun krampon başlıklı füzesi mi yoksa Burak’ın frikiği mi?

Maçın starı

Şubat 2010’da Şenol Güneş, Burak Yılmaz’ı transfer ettiğinde hocayı aramıştım: O gün Burak ile ilgili ne söylediyse Burak hepsini bir kez daha hem de 35 yaşında yaptı.

Maçın olayı

Hollanda gibi bir ekolü 4 golle geçmek başlı başına bir olay. Şahane bir olay!

Kısa mesaj

Burak Yılmaz pahalı bir telefon ise onu en iyi şarj eden şüphesiz Şenol Güneş hoca. Kariyerine bir efsane galibiyet daha ekleyen Şenol hocayı tebrik ederim. Ayrıca tüm bunları 2002 model saç modeli, kıyafeti ve vizyonuyla başarması da efsane bir rövanş!

YORUM YAZ