MENÜ

Puanlı hazırlık maçı

Abone Ol Google News

Andorra sadece liderlik mücadelesini son ana kadar sürdürmek için değil, ‘puanlı hazırlık maçı’nda rotasyon için de lokum gibi bir rakip.

Haberin Devamı

Santrfor opsiyonlarımız kaliteli olmasına rağmen Cenk Tosun, Everton’da sürekli oynayamadığı; Burak Yılmaz’ın da yaşının da ilerlemesi nedeniyle sakatlık sorunları tetiklendiği için Enes’in kendisini bulması çok önemli. Tabii ki Andorra’ya iki gol atması, Enes gencecik yaşta Manchester City’e transfer olduğunda ondan beklediğimiz zirve değildi ancak Andorra’ya gol atamamasından ise atması en azından moral açıdan olumlu. Enes kendisi bilir ama açıkçası Twente’deyken gol olup yağan Enes’i özleyenlerden birisiyim, o Twente’deki Enes Ünal Türkiye Milli Takımımız için üçüncü santrfor opsiyonu olarak ideal bir oyuncu.

Ahmed Kutucu da forvet hattımız için hem merkezde hem sağda ileride değerli katkı sağlayabilecek potansiyelde, yolu açık olsun.

Gecenin sorusu

Hakan Çalhanoğlu gibi yetenekli bir oyuncu, Andorra gibi kapanan takımlar karşısında neden beklenen performansını sergileyemiyor? Bundesliga’dan sonra Milan’ın kontratak ağırlıklı oyunu nedeniyle bazı özelliklerini maalesef kaybetmek üzere mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Enes Ünal. Tabii ki ondan çok daha fazlasını bekleyen milyonlarca Türk’ten sadece birisiyim.

Maçın olayı

Andorra’nın stadının zemini. Tamam, futbolda iddialı değiller, olmak zorunda da değiller ama gelen misafir takımlar için de olsa gerçek futbol zemini yapmak Andorra ekonomisine ne kadar yük olur?

Kısa mesaj

Euro 2020’ye katılma başarısını bize yaşatan başta Şenol Güneş ve talebeleri olmak üzere emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.

YORUM YAZ