MENÜ

“Ozan Tabakası”

Abone Ol Google News

Sadece atılan gol sayısıyla değil hakemler hariç her şeyiyle çok iyi bir maç izledik. İki yetenekli Türk kaleci İrfan Can ve Altay yerine sıradan kaleciler olsaydı en az 5 gol daha olabilirdi! Fenerbahçe’de Samatta zirve performansında değildi ama yerine giren Cisse uzun süre sahalardan ayrı kaldığı için ortalama bir gününde bile rahatça gole çevirebileceği pozisyonlarda “paslanmış vuruşlar” yaptı. Fenerbahçe kanat bekleri Nazım ve özellikle Caner’den ofansif açıdan ilk yarıda büyük verim aldı. Lakin oyunun defansif boyutunda aynısını özellikle Nazım için söyleyemeyiz. Caner’in zaten en kötü gününde de hücumu iyi, en iyi gününde de savunması en güçlü yönü değil! Caner’in uzak ortaları, kornerleri ise bu ligde her zaman çilingir niteliğinde. Ozan’ın performansı yine etkileyiciydi, Sosa ve Gustavo gibi iki ustayla oynarken nasıl optimum seviyeye çıkabildiği maçın yıldızı kutumuzda!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Serdar Aziz’e hakemler negatif ayrımcılık mı yapıyorlar yoksa hangi formayla olursa olsun hep ona mı denk geliyor? O nasıl penaltı, diğer pozisyonun neresi el?

Haberin Devamı

Maçın starı

Ozon tabakası dünyamızı nasıl koruyor ve sürekli fayda sağlıyor o misal Ozan Tufan da Fenerbahçe için artık bir nevi “Ozan Tabakası”… Kısaca Ozan, Fenerbahçe lehine ne gerekiyorsa yapıyor!

Maçın olayı

Şu ana kadar Süper Lig’de oynanan kalitesi en yüksek maçtı. Hakemlerin oyunun yüksek temposunun ve kalite seviyesinin gerisinde kalması hariç tarafsız gözle izlenebilecek çok iyi bir maçtı

Kısa mesaj

Perotti’nin ne zaman takıma gireceği ve nereye monte edileceği Fenerbahçe hücumlarını daha da çeşitlendirip zenginleştirebilir. Tabii öncelikle Cisse’nin de açıklarını kapatması gerek

YORUM YAZ