MENÜ

Onyekuru-Falcao- Mariano-Terim

Abone Ol Google News

Onyekuru’nun hızı, bizim lig ortalamasının o kadar üstünde ki ona en kaliteli pas atılmasa bile topla buluşup etkili oluyor. Hele iyi paslar gelince Onyekuru maçı koparıyor: İlk 22 dakikada Seri beş kez Onyekuru’yu savunma arkasına kaçırdı. Zaten maçın başında Ömer’in çok iyi kullandığı kornerde Donk’un golü erkenden gelince Galatasaray, Gençlerbirliği’ne sürpriz imkânı bile vermeyeceğini gösterdi. Ömer’in ligdeki 10. asistine imza attığı kornerde topu gönderdiği yerde hem Falcao hem de Donk yükselirken rakipten sadece bir oyuncu o da kıyıdan köşeden topa doğru yükseliyordu. Galatasaray maçın kalanında da o pozisyondaki gibi Ankara ekibini sürklase etti. 2. golde Mariano sezonun 2. yarısında döndüğü fabrika ayarlarının alameti farikası ‘Al da at’ paslarından birini verdi. Falcao bir de 69’da özel fırsatçılığını konuşturdu. Lemina yokken Emre yerine defansif açıdan daha savaşçı olan Taylan tercihi doğruydu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

​Galatasaray’ın son maçlardaki tek eksiği ne? Frikiklerde barajları hatalı kurması. Kadıköy’de 77’deki Ekici frikiğinde dün de 52’de Ramos’unkinde baraj hatalı, Muslera ise yine hatasızdı!

Haberin Devamı

Maçın starı

Galatasaray takım olarak çok iyi . bir seviyeye yükseldi. Falcao, Mariano, Onyekuru vs tek tek çok değerli ama sezonun ilk yarısında hatalı olduğunu kabul eden Fatih Terim’i de bu yükseliş için tebrik etmek gerek.

Maçın olayı

Şehitlerimizin saygıyla anılması, maç sonrasında bu hassas konuda oyuncular ve hocaların açıklamaları.

Kısa mesaj

Galatasaray en son 8 yıl önce ligde daha uzun bir galibiyet serisi yakalamıştı. Lakin bu kez yıllar sonra gelen Kadıköy’deki galibiyet takıma ekstra bir hava da katmış.

YORUM YAZ