MENÜ

Kötünün iyisi

Abone Ol Google News

Maçtan önce konuştuğum Beşiktaşlılar'ın büyük çoğunluğu 'Ne olursa olsun yeter ki sakatlık olmasın ve maç uzamasın' diyorlardı. Haklılardı, çünkü TFF’nin 21 takımlı lig fikstürü saçmalığında kadronuzda 20 iyi oyuncu bile olsa oyun istikrarını korumak hiç kolay değil.

Haberin Devamı

Yeterli verimi alamadılar

Ghezzal 11’de yokken bir kez daha Beşiktaş hücumun kanatlarından yeterli verimi alamadı. N'Koudou ve Hasic, Cenk Tosun’u yeteri kadar besleyemediler. Cenk’in arkasındaki Oğuzhan ise maça çok iyi başladı ve oyundan alınana kadar duran toplar hariç gayet olumlu bir katkı sundu: Oğuzhan’ın perdeyi açan gol vuruşu dışında verkaçları, oyun kuruculuğu ve zaman zaman hücum pres katkısı da çok iyiydi. Duran topları ise daha etkili kullanabilecek yeteneğe sahip mesela ilk korneri çok iyi kullandı.

Golü bulamadılar çünkü...

Montero belki Konyaspor’un attığı golde hava topunda daha iyi yükselebilirdi ancak sakatlığı ciddiyse diğer özellikleri nedeniyle özellikle ligde Vida cezalıyken, eksikliği hissedilebilir. Yerine giren Welinton bir pozisyon hariç ligdeki Konyaspor maçındaki kadar iyi oynadı. N'Sakala ise en azından bu kez gereksiz kart görmedi yine çok çalıştı lakin o bindirmelerden sonra o son topları bir türlü etkili kullanamaması büyük sıkıntı! Genel olarak sadece N'Sakala değil özellikle normal sürenin son çeyreğinde rakip ceza alanı içinde Beşiktaşlı oyuncular hep topa gereğinden en az bir kez fazla dokundukları için de 90 dakika sonunda 2. golü bulamadılar.

Haberin Devamı

Rus ruleti!

Pandemi fikstüründe uzatmalar tam anlamıyla angaryaya dönüştü, Necip bile sonunda yoruldu! Penaltılar zaten mermi yerine topla oynanan Rus ruleti Kötünün iyisi ise daha fazla sayıda oyuncunun sakatlanmaması... Tabii bu kadar çile çektikten sonra en azından yarı finale çıkmak, 120 dakika sonunda elenmeye göre de kötünün iyisi.

YORUM YAZ