MENÜ

Keşke E-Spor'da kapışsalardı!

Abone Ol Google News

Galatasaray’da Seri yerine Lemina tercihi ile Ozan ve Tolga’nın orta saha kenarlarında olduğu Fenerbahçe’nin oyun düzeni bir araya gelince ilk yarıda “sıkışık futbol” oynanacağı aşikârdı. Eşit ağırlıklı bir ilk yarı izledik: İlk 20’de Fenerbahçe göreceli bir üstünlük kurarken 25-45 arası Galatasaray ağırlığını koymaya çalıştı. 2. yarıdaki oyun ilk yarıdakini bile arattı. Tempo bir türlü yükselmedi. Biz Türk olduğumuz için izledik ama misal Falcao’yu izlemek isteyen Kolombiyalılar ve Gustavo’ya sebep maça bakan Brezilyalılar “Alman sanat filmleri daha tempoludur” demişler midir? Ligin en çok reyting alan maçı böyleyken biz bu ligin adına ister süper ister über diyelim, dünyadan ne kadar alıcı bulabiliriz ki? Fenerbahçe’ye 1 puan yarıyor ama ev sahibi Galatasaray’ın puan farkını kapamak için daha fazla risk alması gerekmez miydi?

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Dün geceki oyun Galatasaray- Fenerbahçe arasında değil de Manchester City- Liverpool arasında oynansaydı, kanalı değiştirmez miydiniz?

Maçın starı

Arma, forma aşkına maçı sabırla izleyen taraftarlar ve ekmek parası icabı yazmak, yorumlamak için takip eden bizler maçın gerçek yıldızlarıyız.

Haberin Devamı

Maçın olayı

52’de VAR incelemesi için maç durduğunda diğer ekranda açık olan Everton-Manchester City maçında aynı süre zarfında bir gol oldu, bir topu kaleci çizgiden çıkardı, iki tane de net pozisyon yaşandı! Bu kadar yavaş VAR kullanımı ancak FIFA 95 oyununda olabilirdi, neyse ki yoktu!

Kısa mesaj

Türkiye’de Süper Lig yerine E-Spor ile daha çok ilgilenen gençlere kızmayın, onlarla empati kurmaya çalışın. Misal ben çocukken Rıdvan-Prekazi’lerin gençken Hagi-Alex’lerin hatıra mirasına halen sabırla izlemeye devam ediyorum.

YORUM YAZ