MENÜ

İyi ama neden?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Soldado kariyeri boyunca tek değil de çift santrfor oynarken daha etkili oldu. Örnek, İspanya La Liga’daki son perdesinde Villarreal’de Bursa’nın eski golcüsü Bakambu ile eşleşmiş, hem kendisi çok gol atmış hem de Bakambu’yu ihya etmişti. Tek forvet oynarken ise Tottenham’da olduğu gibi yetenekleri ölçüsünde verimli olamadı. Fenerbahçe ne zaman önde bastıysa etkili oldu, golleri kolayca attı. 3. golde Fernandao’nun vuruşu, Türkiye gol kralı olduğu dönemi hatırlatan muhteşemlikteydi. Aatif’ın Zidane ruleti arkası vuruşu da estetik açıdan etkileyici.

Valbuena’yı 83’te alması!

Skor 5-0 olduktan sonra Aykut hocanın iki santrforunu birden oyundan alması garip. Valbuena’yı 83’te alması garipten de öte. 5-0 ikili averajda yetse de kupa finali hayal kırıklığından sonra daha spektaküler skor neden hedeflenmez?

Gecenin sorusu

Ligde şu andaki Karabük kadar olmasa da zayıf başka ekiplerde var. Neden Fenerbahçe bu çift santrforlu formasyonu daha önce tercih etmedi?

Maçın starı

Soldado sadece gol atmakla kalmadı. Oyunun inşasında başrolde klasını gösterdi.

Maçın olayı

Haftalar önce küme düşmesine rağmen pankartlarıyla maça gelip rakipleri Fernandao’nun harika golünü alkışlayan Karabük taraftarı.

Kısa mesaj

Matematiksel olarak iddianı sürdürmek önemli.

YORUM YAZ