MENÜ

İlk 45 büyük sıkıntı

Abone Ol Google News

İlk yarıda maalesef Şenol Güneş döneminin en kötü Türkiye Milli Takımı performansını izledik. Daha doğrusu 2000 doğumlu Szoboszlai başta olmak üzere Macarlar oynadı biz izledik. Holender de açık veren sağ kanadımız karşısında çok etkili bir ilk 45 oynadı. Özellikle merkez orta üçlümüz birbirinden çok kopuk bir ilk yarı oynadı: Kaan Ayhan fazla ‘önstoper’, Hakan Çalhanoğlu ofansif orta sahadan çok ikinci forvet gibi pozisyon alınca ilk milli maçını oynayan Mert Hakan da iki arada bir derede kaldı. Kötü ilk yarıyı öncelikle Uğurcan ve kalesinin direkleri ile Merih-Çağlar ikilisinin kaliteli stoper performansları sayesinde gol yemeden tamamladık. İkinci yarıda Şenol Güneş orta sahaya Yusuf Yazıcı ve İrfan’ı alarak müdahale edince ilk yarıya göre toparlandık. Ancak puan almamıza yetmedi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Avrupa elemelerinde en güçlü yönümüz olan kompakt oyunun tam tersini ilk 45’te neden oynadık? Maçın olayı Szoboszlai’nin gol olan frikik vuruşu maalesef mükemmeldi.

Maçın starı

Takımımızın en iyisi kalecimizdi. Uğurcan sürekli gelişen ve özel yeteneklerle bezeli bir kaleci.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Kalemizde aynı anda Mert ve Uğurcan bile olsaydı, yine de gol olabilirdi. red Bull futbol yatırımının Avrupa futbolunun zirvesine damga vurabilecek çok önemli bir başka özel yeteneği Szobozslai.

Kısa mesaj

Şenol Güneş hoca EUrO 2020 elemelerinde çıtayı fazlasıyla yükseltti. Dün gece ise özellikle ilk yarıda o çıtanın çok altında bir performans sergiledik.

YORUM YAZ