MENÜ

İkinci yarıda düzeltti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Evet Beşiktaş’ın savunmasında çok eksik var. Ancak yenilen gollerin hiçbiri kollektif savunma hatasından değil. Tam aksine bireysel hatalardan kaynaklandı. Haftalardır orta sahada takımın kalbi olan Medel’in neyse de geldiğinden beri hayal kırıklığı yaratan Vida’nın hatası tolere edilecek cinsten değil. Beşiktaş bir dahaki sezon için şimdiden Vida ile ilgili kararını vermeli. Eğer seneye sürekli oynayacaksa Vida’nın sezonu Beşiktaş takımından bile önce açması gerekiyor. Buna karşın bütün sezon çok az süre bulsa da kendisini sürekli hazır tutmayı başaran Necip’i tebrik etmek lazım. İkinci yarıda Necip’in orta sahaya geçmesiyle Beşiktaş toparlandı. Evet Beşiktaş tarihinin en yetenekli futbolcularından bir tanesi değil ancak bu profesyonelliğiyle saygı duyulması gereken bir isim. İlk yarıda bu sezonun en kötü Beşiktaş’ı vardı. Şenol Güneş, ikinci yarıda doğru değişikliklerle elindeki kısıtlı malzemeden çıkartabileceği en iyi formasyonu çıkardı.

Gecenin sorusu

Siyah- Beyazlılar neden ilk yarıda hücum ederken sadece orta yaptı? Bu ortaları neden ısrarla ‘Nobody’nho’ya yaptı?

Maçın starı

Osmanlıspor’un yıldız ismi Serdar Gürler, Beşiktaş karşısında da bireysel açıdan tüm yeteneklerini sergiledi. Takımının iki golünü kaydeden Serdar’ın bu çabası Osmanlı’nın puan almasına yetmedi

Maçın olayı

Serdar Gürler’in harika röveşata golü estetik açıdan, Jeremain Lens’in ise alışık olmadığı sol bekte sağ açığa göre daha az kötü oynaması taktiksel açıdan maçın olayıydı.

Kısa mesaj

2. yarıdaki Oğuzhan Özyakup eski günlerine dönme sinyali verdi. Eğer sezon başından beri Oğuzhan formda olsaydı Beşiktaş halen şampiyonluk mücadelesi veriyordu.

YORUM YAZ