MENÜ

Horon yerine fırsat tepti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sosa’nın Yusuf Yazıcı yerine sarkık oyun kurucuda başladığı düzende Abdülkadir de sağ açıktan çok merkeze yaklaşarak ekstra oyun kurucu olarak çok etkili oynadı. Yusuf Yazıcı, Abdülkadir’in altyapıda daha çok merkezde oyun kurucu gibi oynadığını ve kendisinden daha yetenekli olduğunu söylemişti.

Gerçekten de ilk 45’te Yusuf’un tarif ettiği cinsten bir Abdülkadir izledik. Ligin hatta kendi yaş grubunun en değerli kalecilerinden Beto yine harika oynamasaydı Trabzon ilk yarıdan maçı bitirecek kadar gol atabilirdi. Demba Ba top ayağına geldiğinde halen çok klas: Ba’nın bir süper şut, bir süper ara pasıyla Göztepe iki kez gole yaklaştı.

Trabzon ise Yusuf Yazıcı-N’Doye hamleleriyle oyun üstünlüğünü yeniden ele geçirdi. Ancak beklerin ofansif performansının yetersizliği, Burak’ın yokluğunu daha fazla hissettirdi.

Gecenin sorusu

Dün gece Van Dijk’ın Lamela’ya müdahalesine penaltı veren hakem Moss, Kosanovic’in Rodallega’ya yaptığı harekete ne karar verirdi?

Maçın yıldızı

Beto, süper bir kaleci performansı sergiledi. Yukarıdan göktaşı düşse onu bile tutacak kadar harikaydı.

Maçın olayı

Yusuf’un yedek başlaması. Evet, son 3 maçtır 2017’deki kadar iyi değil. Lakin Olcay’ın yerine solda da şans verilebilirdi.

Kısa mesaj

4 rakibi puan kaybetmişken, “Betozede” Trabzon büyük fırsatı kaçırdı.

YORUM YAZ