MENÜ

Hagi bile...

Abone Ol Google News

10. dakikadan sonra birkaç dakika içinde Galatasaray üst üste maçı kazanacak kadar çok pozisyon buldu. Tam Falcao’luk pozisyonlardı! Temsilcimizin yediği gol ise tamamen ilk 45’te Seri ve Belhanda’nın 22 top kaybı yapmasının sonucu oldu. Senin lehine topu yönlendirmek ana görevi olan iki oyuncu bu kadar çok top kaybı yapmamalı, en azından topu daha az kaybedip hepsinde geri almak için bir şeyler yapmalı! En kötü ihtimal golü yesen bile Babel’in çok iyi bir çalım üstüne al da at dercesine verdiği pası Belhanda’nın gole çevirmesi gerekiyordu. Merkezdekiler kötü ilk yarı geçirirken kanatta da 3-5-2 dizilişi gereği tek oynayan Mariano ve Nagatomo performans olarak düşüşe devam ettiler. Hadi Nagatomo, ofansif açıdan kısıtlı ama en azından çabalıyor. Peki, Mariano’nun 2. yarıda 4’lü savunmada sağ bekte görevliyken Hazard’ı bir kez bile kovalamaması neyin nesi? 2. yarıda temsilcimiz maalesef gol yollarında verimli değildi, çok da fazla pozisyon verdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Tamam, kolay bir grup değil ama Galatasaray’ın üçüncü maçında da gol atamaması beklenen performans değil.

Haberin Devamı

Maçın starı

Benzema pasör- hareketli santrfor dönemini başlatan isimlerden birisi, halen bu rolde en iyilerden de bir tanesi.

Maçın olayı

Bir iyi ara pas hariç berbat oynayan Belhanda’nın takım yenikken oyundan hızla çıkmak yerine kendisini protesto eden taraftarlara trip atması.

Kısa mesaj

Zamanında Hagi gibi bir yaşayan efsane bile tribünlerin çok küçük bir kısmı tarafından ıslıklandığında başını öne eğip özür dilemişti. Profesyonelliğin de forma kıymetini bilmenin de gereği budur!

YORUM YAZ