MENÜ

Emre'li 2, Emre'siz 1

Abone Ol Google News

Bu sezon Fenerbahçe geri 4’lüsünde ilk kez dört oyuncu da ideal mevkilerinde görevlendirildiler. Sakatlanmadığı zaman kendi jenerasyonunun en iyi iki Türk stoperinden birisi olan Serdar Aziz, devşirme stoper Jailson ve hiç hazır olmayan stoper Rami’den farklı olarak gol yenilmesine sebep olan hata yapmadı. Yanında hazır ve gerçek bir stoper ile oynayınca Zanka da asıl seviyesine yaklaşan bir performans sergiledi. Isla böylece daha rahat hücuma çıktı ve ilk golde olduğu gibi kendisini yıllarca Şili’nin vazgeçilmez sağ kanat beki yapan uzun metrajlı alana isabetli ortalarından birisiyle kilidi açtı. Bu kez yenilen gole sebep olan hata ise genç kaleci Altay’dan geldi. Ersun hocanın Altay’a daha çok yan top çalıştırıp zamanlama hatalarından arındırması gerekiyor. Fenerbahçe çok iyi oynamadan rahat kazanacağı maçta Emre’nin oyundan çıkması sonrası sıkıntı yaşadı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Sahiden Vedat Muriç ne yiyor, ne içiyor? Milli maç arasından sonra bir santrforun bu kadar güçlü bir performans sergileyerek bu kadar ikili mücadele kazanması birçok genç Türk santrfora örnek olmalı, bayan Muriç en azından menüyü açıklamalı!

Haberin Devamı

Maçın starı

Emre, Serdar Aziz, Gustavo ve Muriç Fenerbahçe’nin en iyileriydi. Tolga Ciğerci de en iyi oynadığı mevkide oynamasa da çok çalıştı.

Maçın olayı

Fırat Aydınus’un VAR’ı neredeyse hiç kullanmaması. Milli maç arasında MHK’dan VAR’a dair yeni talimat geldiyse o ayrı.

Kısa mesaj

Fenerbahçe çok iyi oynamıyor hatta Emre sahada olmadığında iyi de oynamıyor. Değerli bir 3 puan ama Ersun hocanın şu sorunu çözmesi gerek: Emre oyunda olmayınca sanki geçen sezonki Fenerbahçe artı Muriç sahada oluyor.

YORUM YAZ