MENÜ

Emirhan'a yazık oldu

Abone Ol Google News

Geçen yıl 15 Mayıs’ta Beşiktaş bu statta şampiyon olurken o gün birkaç öz kaynak gurmesi haricinde kimsenin adını duymadığı Emirhan ilk 30 dakikada sahanın en iyisiydi. Ayakları kadar kafasının içi de gelişmiş olan yetenekli genç Emirhan, ofansif orta saha kadar çift yönlü orta saha oynayabileceğini bir kez daha gösterdi. Gelelim taraftarın çok sevdiği ama haklı olarak kızmaya başladığı Rosier’e: İkinci sarı kart tartışılabilir ancak rakip taç atarken basketbolcu bloğu yapıp ilk sarıyı görmek, üstelik daha geçen hafta derbiyi kaçırmasına sebep olan bir başka gereksiz kart gördükten hemen sonraki ilk maçının 9. dakikasında! Bunlar oyunculuk yeteneklerine yakışmıyor, taraftarın sana olan sevgisinin tam karşılığı olamıyor sevgili Rosier!

Haberin Devamı

Pası zekiceydi

Valerien Ismael, sonra Rosier konusunda gerekeni yapacaktır, yapmalı da.Dün Rosier atılır atılmaz ise yeni oyun planını telaşsız şekilde çok iyi yaptı.N’Koudou’ya yazık oldu ancak oyuncu değişikliği sonrası Beşiktaş 10 kişi oynarken iki gol buldu. Valerien Ismael geldiğinden beri Beşiktaş duran topları daha iyi kullanmakla kalmıyor, iki golde de gördüğümüz gibi duran top kullanımı sonrası geçiş sürecinde kolektif açıdan çok iyi pozisyon alıp golü kovalamaya devam ediyor. Josef’in golünde Emirhan’ın en solda demarke vaziyetteki Montero’ya yolladığı pası gerçekten çok zekice yapılmış bir asistin asisti.

Haberin Devamı

Baskı altındaki Emre...

2. yarı başında Valerien Ismael, Emirhan’ı da oyundan almak zorunda kaldı çünkü Beşiktaş 32’de Josef’in de kırmızı görmesiyle 9 kişi kaldı. Josef profesyonellik abidesi bir oyuncu, aynı hamle hatasını tekrarlamamak için ders çıkarıp çalışacaktır. 9 kişiyle 11 kişiye karşı oynarken mecburen tempoyu düşürüp iki kişilik mücadele edebilecek oyuncularla oynaman gerekir. Yoksa Valerien Ismael hocaya kalsa tabii ki 11’e 11 ve mutlaka Emirhan ile oynamak ister zaten bu yüzden Emirhan’ı üst üste 11’de başlattı. Genç kaleci Emre de zor şartlarda, baskı altında iyi bir performans sergiledi.

YORUM YAZ