MENÜ

3 puandan daha fazlası

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Talisca’nın cezası yetmezmiş gibi Oğuzhan da ‘mideden cezalı’ olunca Beşiktaş başlangıçta ideal 4-2-3-1’ini oynayamadı. Fenerbahçe ise Başakşehir maçındaki etkili presle başladı ancak golü bulur bulmaz presten vazgeçerek büyük hata yaptı. 1-0’dan sonra Şenol Güneş çok doğru bir taktiksel hamleyle Babel’i de santrfora göndererek 4-4-2’ye döndü. Hem Beşiktaş’ın akışkan 4-4-2’si hem de Fenerbahçe’nin gereğinden fazla savunmaya çekilmesi oyunu Beşiktaş lehine çevirdi. 45-70 arası Beşiktaş büyük bir oyun üstünlüğü kurdu. Ancak bu periyotta tek gol bulabilince sonlara doğru enerjisi düştü. Münih’te 75 dakika 10 kişi oynadıktan sonra bu enerji düşüşü kaçınılmazdı. Lakin Quaresma uzun süredir beklenen müthiş trivela golünü tam zamanında attı.

Gecenin sorusu
Şampiyonlar Ligi’nde sürekli maç yöneten hakem Cüneyt Çakır ve yardımcıları ilk goldeki ofsayt kuralını nasıl bilmiyorlar?

Maçın olayı
Siyah-Beyazlılar’ın yıldız oyuncusu Quaresma’nın golü süperdi. 90 artıdaki kırmızı riski taşıyan müdahalesi hariç her şeyiyle harikaydı.

KISA MESAJ
Talisca ve Pepe yokken alınan bu galibiyet, 3 puandan çok daha ötesi olabilir.

YORUM YAZ