MENÜ

2. yarıda ne oldu?

Abone Ol Google News

Başarılı bir futbol takımı, piyano gibidir: Bazı oyuncular takımı/piyanoyu sırtında taşır, bazıları da sanatını konuşturup golleri besteler. Medel bir kez daha Beşiktaş’ı sırtında taşıdı. Oğuzhan ise ilk golde soluyla havadan attığı sanatçı pasla Akhisar kilidini açtı. İkinci gol ise futbolcular kadar Şenol Güneş’e de yazılır çünkü boş kaleye atılan gol demek rakibin tüm savunma kurgusunun çaresiz kalması demek. O golde Gökhan Gönül, Quaresma hazır olmasına rağmen Şenol Güneş’in ısrar ettiği Lens’i çok iyi gördü. Pepe örnek profesyonel. Her maçı bir Real Madrid-Barcelona derbisi ya da Euro 2016 finaliymişçesine üst düzey konsantrasyonla oynuyor. Tam zamanında sahneye çıktı. Beşiktaş ilk yarıyı iyi bitirdi ama ikinci yarıya iyi başlayan taraf, oyuncu değişiklikleri ve Necip’in büyük hatası nedeniyle Akhisar oldu. Roco girene kadar ikinci yarıda Beşiktaş’ın balans ayarı kayboldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

İkinci yarıya Beşiktaş niye bu kadar kötü başladı? Bu düşüşü sadece Akhisar’ın başarılı oyuncu değişikliği ile açıklayamayız. 2-0 olunca maç bitti yanılgısı mı, fizikkondisyon eksiği mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Oğuzhan hem çok çalıştı, hem süper asist yaptı hem de sonlarda oyun liderliğini üstlendi.

Maçın olayı

Necip’in, Akhisar’ı maça ortak eden tersine asisti. Yeni transfer Roco gayet hazır bir görüntü verdi, Avusturya’da 11’de olması gerekiyor.

Kısa mesaj

Riva’daki VAR heyeti tartışmalı pozisyonları izlerken o pozisyonları Dünya Kupası’ndaki gibi biz de izlemek istiyoruz!

YORUM YAZ