MENÜ

1 maç fazla oynadılar

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kağıt üstünde Fransa favori olan taraf. Kadro derinliğinde eli daha güçlü. Ben futbol selameti adına Hırvatistan’ı destekliyorum ama Fransızlar daha iyi olan taraf.

Fransa kağıt üstünde favori taraf. Skor anlamında turnuva boyunca hiç sorun yaşamadılar. Hırvatistan ise 3 maç fazla oynadı, yani toplamda 90 dakika ile 1 maç fazla oynamış oldular.

Kadro derinliği açısından da Fransa’nın eli daha güçlü. Ancak Hırvatlar da öyle bir milli takım ruhu var ki hiçbir ülkeye şans vermediler.

Kaleci Subasic, stoper Lovren ve Vida, sol bekte Strinic, milli takım ruhunun da etkisiyle kulüp performansının üzerinde oynadılar. Modric, eğer Fransız olsa Fransa’nın banko oyuncusu olabilecek kalitede. Süperyıldız Mandzukic de asla vazgeçmeyen, çok güçlü bir karaktere sahip. Eğer Rakitic, ortalama performansın üstüne çıkarsa Hırvatistan’ın finali kazanma şansı yükselecektir.

Lakin Fransa, Belçika maçında olduğu gibi ilk golü atarsa oyun tamamen kilitlenebilir. O zaman da çok sıkıcı bir final olur. Farkettiğiniz gibi ben de futbol selameti adına Hırvatistan’ı destekliyorum ama favori Fransa.

YORUM YAZ