MENÜ

Halil Altıntop

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dafansta yaşanan sıkıntılar da zaten herkesin malumu... Belki kalabalık ama derinliği olmayan bir kadro yapısı var Trabzonspor’un. Kadroda öyle isimler var ki ligde şampiyonluğa oynayan ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden bir takımın oyuncusu olmadıkları kesin. İnsan hiçbir şey yapamıyorsa, biraz gayret sarf eder. Şöyle Halil’e dönüp bir bakar, eğer çıkartabiliyorsa kendisine biraz ders çıkarır. Umarım bu tür şanssızlıklar ve sorumsuzluklar ilerleyen haftalarda da Trabzonspor’un canın sıkmaya devam etmez.
Herşeye rağmen keyifli bir mücadele izledik, dünkü maçın ilk yarısında, her iki takımın da, girip de yararlanamadığı pozisyonlar vardı. Hamit ve Adrian gayretliydi. Colman, Zokora’nın yokluğunu aratmamaya çalıştıysa da bir yere kadar.
Maçın ikinci yarırsında da farklı bir görüntü yoktu. 10 dakika kadar süre Gaziantepspor’un yoğun baskısını atlatan Trabzonspor, Alanzinho’nun da oyuna girmesiyle rakip kalede daha fazla görünmeye başladı. Özellikle maçın son bölümlerinde Halil Altıntop’un özverisi, izlenmeye değer cinstendi. Defanstan top çıkardı, orta sahada pres yaptı ve maçın son saniyelernde kendi yarattığı pozisyonda attığı golle takımına 3 puanı kazandıran oyuncu oldu.
Ben bu Altıntop kardeşlere oldum olası çok büyük saygı duymuşumdur. Adam gibi adamlıkları bir yana işlerine olan saygılarını takdir etmemek mümkün değil. Bazen gücümüzün tükenmeye başladığı dakikalarda bu tür oyunculara ihtiyacımız oluyor, bu açıdan baktığımız zaman Halil’in dün geceki performansı, herkese örnek olacak türdendi.

YORUM YAZ