MENÜ

Vitor Pereira: Hakemin beni atması...

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, 3-0'lık Shakhtar maçının ardından 90 dakikayı değerlendirdi. Portekizli teknik adam, gollük pzoisyonları bulduklarını ancak değerlendiremediklerini, hakemin kararının hatalı olduğunu ancak bundan bir mağduriyet yaratmayacağını ve yeni bir takım olmalarının verdiği dezavantajı en kısa sürede gidereceklerini belirtti.

Vitor Pereira: Hakemin beni atması...

Portekizli teknik adam şöyle konuştu:

"Denedik aam olmadı"

İki durum vardır. Yapamamak ve denememek. Biz denedik ama olmadı. Onlar bulduğu pzoisyonlar değerlendirdi. Biz ise bunu yapamadık. Onlar bize göre daha hazırdılar. Biz maçın zor olacağını biliyorduk. İkinci yarı pozisyonlar bulduk.

"Sorumluluktan kaçmam"

Ben galibiyet hocası değilim. İşler kötü gittiğinde de sorumluluk alırım. Şimdi önümüze bakmalıyız. Lig başlıyor. Yeni bir Avrupa macerası başlıyor.

"Hakem haksızdı..."

Takımımın ben tribüne gönderildikten sonra ruhunu kaybettiğine inanmıyorum. Hakem orada haksız bir karar verdi. Benim çizginin biraz ilerisinde olmama takıldı. Ama ben bu konulara girip, mağduriyet yaratmam. Bu pozisyon maçın kırılma anı değildi... Şimdi önümüze bakacağız, lige bakacağız. Taraftarımız gibi biz de üzgünüz...

"Yeni doğan bir bebek gibiyiz..."

Bu maç bir ay sonra olsaydı her şey çok farklı olurdu. Yeni doğan bebek gibiyiz henüz... Bu takım çok kısa süre beraber çalışabildi. Tamamen lige ve diğer Avrupa macerasına konsantre olacağız.

Haberin Devamı
YORUM YAZ