MENÜ

Verameyenka neden oynamadı? İşte cevabı

Kayseri KASKİ maçında hamile olması nedeniyle kadroya alınmayan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın oyuncusu Anastasiya Verameyanka'nın sözleşmesinin fesh edileceği açıklandı

Verameyenka neden oynamadı? İşte cevabı

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, bu akşam Kayseri KASKİ'yi 64-63 mağlup etti. Fenerbahçe'de iki önemli isim, Pondexter ve Verameyenka forma giymedi. 1987 doğumlu Anastasiya Verameyenka'nın iki aylık hamile olduğu ve bu nedenle karşılaşmada oynayamadığı öğrenildi. Verameyenka gibi önemli bir ismin uzun süre parkelerden uzak kalacak olması Sarı-Lacivertli ekipte şok etkisi yaratırken son haftalardaki kötü performansının arkasında ise bu nedenin yattığı iddia edildi.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, bu gelişme üzerine Belarus'lu basketbolcunu sözleşmesini fesh edeceğini bildirdi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"2012 sezonundan itibaren formamızı giyen Kadın Basketbol Takımımız sporcularından Anastasiya Verameyenka’nın sözleşmesi, oyuncunun sağlık nedenlerinden dolayı kendi talebi üzerine karşılıklı olarak feshedilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ