MENÜ

Van Persie'ye sürpriz doğum günü partisi

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız oyuncusu Robin van Persie'nin yeni yaşı kutlandı Can Bartu Tesisleri'nde düzenelenen doğum günü partisiyle kutlandı.

Van Persie'ye sürpriz doğum günü partisi

Sarı Lacivertli takımın İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'dan transfer ettiği Hollandalı futbolcu Robin Van Persie'nin 32. yaşı Can Bartu Tesisleri'nde kutlandı.

2015-2016 Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun açılış karşılaşması olan Eskişehirspor maçı hazırlıklarını Can Bartu Tesislerinde başlayan kafilede antrenman öncesinde sürpriz doğum günü pastası kesildi.

İdari Menajer Hasan Çetinkaya, teknik heyet ve futbolcuların, yeni yaşına giren yıldız oyuncu Robin van Persie (32) için organize ettiği kutlamada, Hollandalı önce pastasının mumlarını üfledi. Ardından tebrikleri kabul eden Persie, herkese teşekkür etti. Pastanın yanında bulunan fotoğrafının altında 'Happy Birthday Flying Man (İyi ki doğdun uçan adam)' yazısı da dikkatlerden kaçmadı.

Shakhtar Donetsk mağlubiyeti hakkında da konuşan süperstar, "Dün akşam iyi değildik. Ama sezonun henüz başındayız. Her şey çok daha iyi olacak. Bu takım çok daha iyi yerlere gelecek." dedi.

Hollandalı yıldızın doğumgünü pastasını Canella Bakery Pastanesi özel olarak hazırladı.



Haberin Devamı
YORUM YAZ