MENÜ

Brezilyalı İstanbul'a geldi

Galatasaray taraftarı büyük aşkına nihayet kavuştu... Dün öğle saatlerinde Yeşilköy'e inen Melo'yu yüzlerce Sarı-Kırmızılı, krallar gibi karşıladı, Brezilyalı da onlara ayak uydurup alanı inletti.

Brezilyalı İstanbul'a geldi

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Haberin Devamı

Günlerdir devam eden pazarlıkların bitmesiyle birlikte tekrar Juventus’tan 1 yıllığına kiralanan Felipe Melo, dün nihayet İstanbul’a ayak bastı. Diğer transferlere de büyük ilgi gösteren, ancak ‘Pitbull’ için ayrı hisler besleyen Sarı-Kırmızılı taraftarlar, öğle saatlerinden itibaren soluğu Yeşilköy’de aldı. Brezilyalı yıldızın çıkış kapısında görünmesiyle birlikte kıyamet koptu. Kardeşi Nicolas ile gelen Melo, karşısında yüzlerce Galatasaraylı’yı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Taraftarların tezahüratlarına katılan ve onlarla birlikte coşan Sambacı, koruma tedbirlerini de elinin tersiyle itip çıkış kapısından aracına kadar tribün atmosferinde yol aldı. Taraftarların, “Fener maçında oyna” ısrarlarını, “Tamam” şeklinde el işaretleriyle karşılayan Melo’nun dev derbide forma giyip giymeyeceğine ise hocası Fatih Terim karar verecek. Ayağının tozuyla ilk idmanına bu sabah çıkacak başarılı futbolcu, arkadaşları ve teknik ekip ile hasret giderdikten sonra ayrı çalışacak. Oynama olasılığı az görünse de Melo’nun Erzurum kafilesine dahil edileceği öğrenildi.

Havada takip
Taraftarların Melo için ne kadar sabırsızlandığına en güzel örneklerden biri dün yaşandı. Sarı-Kırmızılılar, İtalya’dan İstanbul’a uçan Brezilyalı’nın yolculuğunu, uçuş takip sistemi ile izledi. Twitter ortamında mesajlaşıp organize olan Galatasaraylılar, takip sisteminin sitesine akın etti.

YORUM YAZ