MENÜ

Uncharted 4'ün FPS olarak nasıl göründüğünü merak ettiniz mi?

Naughty Dog'un ortaya koyduğu en iyi serilerden bir tanesi olan ve video oyun dünyasının en iyi aksiyon serilerinden bir tanesi olarak gösterilen Uncharted 4 için oldukça ilginç bir mod geliştirildi.

Uncharted 4'ün FPS olarak nasıl göründüğünü merak ettiniz mi?

Normalde TPS bir şekilde oynanan Uncharted serisi, yapılan bu modla birlikte FPS bir şekilde oynandı. Ancak oyunun sadece bir sahnesini FPS olarak gösteren mod, geri kalan kısımları gösteremiyor. Ayrıca görüntülerin bilgisayar ortamında alındığı oldukça belli.

Haberin Devamı

Uncharted 4 FPS modu

Tüm bunların yanında oyunu FPS olarak oynadığımızda ortaya çıkan korkunç derecede detay seviyesi ise bizleri şaşırttı. PlayStation 4'ün grafik anlamında en iyi oyunu olarak gösterilen Uncharted 4'te Nathan ve Elena'nın makarna yediği sahne, FPS modla birlikte yeniden kayda alındı.

Ayrıca karakterlerin duygu yüklü yüz ifadelerini oyun içerisinde yansıtmayı başaran Naughty Dog'u ise tebrik etmek gerekiyor. Çünkü oyunun FPS modunda bu detay seviyesini daha iyi anlıyorsunuz. Thekempy isimli mod geliştiricisinin ortaya koyduğu bu çalışmadan sonra umarız oyunun diğer sahnelerini de FPS modda görme şansı elde edebiliriz.

YORUM YAZ