MENÜ

"UEFA'ya aykırı"

Chelsea kulübü Atletico Madrid tarafından çıkarılan 'Kaleci Thibaut Courtois kendilerine karşı oynadığı takdirde gelecek sezon kiralık olarak oynamasına müsaade etmeyecekleri' dedikodusunu şiddetli bir şekilde yalanladı.

"UEFA'ya aykırı"

İspanyol kulübü önce 'Değil beş Milyon Pound bir kuruş bile vermeyiz' açıklamasından sonra Chelsea CEO'su 'Ron Gourlay Bizim para istediğimiz doğru değil iki maçta da oynayabilir' açıklamasını yapmıştı.

Ardından UEFA iki kulübün aralarındaki anlaşmanın geçerli olmadığını Courtois'nın iki maçta da oynayabileceğini açıklamıştı.

Chelsea kulübü bu konu ile yaptığı açıklamada 'Courtois bize karşı oynadığı takdirde gelecek sezon kiralık olarak İspanyol kulübüne vermeyeceğimiz dedikodularının nereden çıktığını bilmiyoruz fakat bu dedikoduların UEFA kurallarına aykırı olduğunu hatırlatmak isteriz. Bu dedikoduları Madrid kulübü çıkartıyorsa çok talihsiz ve yerinde olmayan bir söylenti. Gerçek olan Courtois'nın iki maçta da oynayabileceğidir. Onun dışında kulübümüz tarafından herhangi bir açıklama yapılmamıştır'

Courtois bu eşleşme öncesi Londra'ya gelerek kendisine önerilen 2019 senesine kadar kontratını uzatmak niyetinde olduğunu Chelsea kulübüne bildirmişti. Bu konuda açıklama yapacağını söyledikten sonra iki kulübün eşleşmesi üzerine bu konu şimdilik kapanmıştı.

Edip ADANIR - Londra

Haberin Devamı

THIBAUT COURTOIS İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ