MENÜ

UEFA Avrupa Ligi'nde tarihi gece! Red Bull Salzburg ile Red Bull Leipzig...

UEFA Avrupa Ligi ilginç bir geceye sahne olacak. Red Bull şirketinin sahibi olduğu Leipzig ve Salzburg ekipleri bu akşam mücadele edecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde tarihi gece! Red Bull Salzburg ile Red Bull Leipzig...

Skorer'den Ufuk Aslan'ın haberine göre; UEFA Avrupa Ligi bu akşam tarihi bir ana tanıklık edecek. Avusturyalı enerji içeceği devi Red Bull'un sahibi ve sponsoru olduğu biri Almanya Bundesliga'da diğeri Avusturya'da mücadele eden Red Bull Salzburg ile Red Bull Leipzig bu akşam saat 22:00'de B Grubu maçında Red Bull Arena'da karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

UEFA, sezon öncesi incelemesi neticesinde, iki takımın Şampiyonlar Ligi mevzuatlarını ihlal etmedikleri gerekçesiyle organizasyonda yer almasına karar vermişti. UEFA kuralları gereği ise, mülkiyet bağı olan kulüplerden sadece birinin UEFA kulüp organizasyonlarında mücadele etmesine izin veriliyor.

Transfermarkt verilerine göre Red Bull Salzburg'un güncel piyasa değeri 103.4 milyon euro iken, Red Bull Leipzig'in değeri ise 316 milyon Euro. Salzburg ve Leipzig dışında Celtic ve Rosenborg'un da bulunduğu gruptan hangi Red Bull ekibinin bir üst tura çıkacağı ya da iki takımın birden çıkma ihtimali de merak konusu.

YORUM YAZ