MENÜ

Turkey Home Merrell Mardin Dünya Parkur Şampiyonası muhteşem performanslarla tamamlandı

Dünyanın en hızlı gelişen spor branşlarından Serbest Koşu ve Parkur sporunun Dünya Kupası Türkiye ayağı 12–13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Mardin Zinciriye Medresesi‘nde oluşturulan özel parkurda düzenlendi. Serbest Koşu Parkur Dünya Kupası‘nın yapım ortaklığını, dünya çapında büyük spor organizasyonlarının yapımcılığını üstlenen Case Productions gerçekleştirdi.

Turkey Home Merrell Mardin Dünya Parkur Şampiyonası muhteşem performanslarla tamamlandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Mardin Valiliğinin desteğiyle Türkiye Cimnastik Federasyonu himayesinde düzenlenen Turkey Home Merrell Mardin Dünya Parkur Şampiyonası, dünyanın en güçlü sporcularının baş döndürücü akrobatik sokak gösterilerine sahne oldu. 14 ülkeden 46 sporcunun katıldığı şampiyonanın ilk gününde “hız etabı“ ve “5‘ten sağ kalan“ yarışmaları gerçekleştirildi. İlk gün Ukraynalı sporcu Erik Mukhametshin birinci olurken, Amerikalı sporcu Joey Adrian ikinci, Türk sporcu Enes Kasım Tekgül ise üçüncü oldu.

Şampiyonanın ikinci gününde “en iyi hareket“ ve “serbest stil finalleri“ düzenlendi. En iyi hareket (skills) kategorisinin birincisi İranlı sporcu İlia Movahad, ikincisi İranlı sporcu Ashkan Yazdamimehr, üçüncüsü ise Ukraynalı sporcu Erik Mukhametshin oldu.

Yarışmanın son kategorisi olan serbest stil finallerinde; Ukraynalı sporcu Erik Mukhametshin birinci, Rus sporcu Kirya Kolesnikov ikinci olurken, Amerikalı sporcu Joey Adrian üçüncü sırada yer aldı.



Dünya sporcuları Mardin‘de

ABD, Çin, Meksika, Rusya, Yunanistan, Hollanda, İtalya, İngiltere, Portekiz, Ukrayna, Kanada, Avustralya ve Letonya, Dünya Kupası Mardin‘e sporcu gönderen ülkelerden bazıları. Şampiyonada Joey Adrian, Shawn Bautista, Calen Chan, Louie Chavez, Dragon, Wid Eriksen, Tavon Markquan, Sean Higgins, Kirya kolesnikov, DK Kyrsanidis, Bart Der Linden, Ilaria Luisi, Katie Mcdonnell, Erik Mukhametshin, Pasha Petkuns, Maria Raptaki, Pedro Saldago, Daer Sanchez, Alfred Scott, Dom Di Tomasso, Alexander Titarenko, Amanda Voll, Nate Weston gibi dünyanın farklı ülkelerinden güçlü sporcular yarıştı.

Case Productions – Case Productions uluslararası alanda ve birçok farklı dalda ödül kazanmış olan, sınırları zorlayan bir geçmişe sahip, geniş hizmet yelpazesi bulunan bir televizyon prodüksiyon şirketidir. Gerçekleştirdiği bazı yapımlar arasında; Everest dağında çekilen dünyanın en yüksek base jump’ı, canlı bir volkanın içinde wingsuit ile yapılan ilk uçuş ve David Coulthard’ın Dubai’deki ikonik Burj Al Arab’ın helikopter pistinde yaptığı araba gösterisi bulunmaktadır. Kiteboarding‘den surf ve powerboat yarışlarına kadar birçok Dünya Şampiyonasının resmi prodüksiyon partneri olan Case Productions, bu etkinliklere canlı yayın sağlamakta, ayrıca uluslararası yayın kuruluşlarına özet programlar hazırlamaktadır. Hazırlanan içerikler dünya standartlarında rekabet edebilecek kaliteye sahip bulunmaktadır. Case Productions ekstrem sporlardan en iyi verimi ve niteliği alabilecek tecrübeye sahip bir ekiple çalışmaktadır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ