MENÜ

Galatasaraylı Sporcular Derneği'nden Turgay Şeren'e Ziyaret

Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu, Turgay Şeren'i evinde ziyaret etti. Turgay Şeren, kendisini ziyaret eden Levent Nazifoğlu'yla bir süre sohbet etti.

Galatasaraylı Sporcular Derneği'nden Turgay Şeren'e Ziyaret

Ziyaret sırasında konuşan Turgay Şeren, ''Bugün geldiniz ve beni çok mutlu ettiniz. Kupalar, ödüller, başarılarım burada onlara bakıp eskileri anıyorum. Grand Cour'a antrenmana çıktığım, ilk maça çıktığım günü unutamıyorum. Başkanımız Muslihittin Peykoğlu, beni Grand Cour'da beğendi ve kaleye geçirdi. İnsanlar buraya gelip beni ziyaret ediyorlar. Ünal Aysal'ı Galatasaray Spor Kulübü'ne başkan olmadan önce de tanıyordum. Onu çok seviyorum. Ünal Aysal, yöneticiler, taraftarlarlar, Levent Nazifoğlu herkes gelip bana destek oluyor. Ben çok mutlu oluyorum. Bu beni ayakta tutuyor. Galatasaraylı olmak çok büyük bir onur. Muslera'yı çok beğeniyorum. O kalecilik için yaratılmış biri. Ben çok iyi bir kaleciydim ama itiraf ediyorum o benden de iyi kaleci. Kendisiyle Güney Amerika'da tanıştım. Ancak burada rahatsızlığım yüzünden karşılaşamadık. Bana formasını gönderdi. Kendisine çok teşekkür ederim'' dedi.

Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu ise, ''Turgay Şeren için Galatasaray'ın yaşayan en önemli kişisi diyebilirim. Turgay abi, bizi görüp mutlu oluyor. Eski günlerden konuşuyoruz, ona destek vermek istiyoruz. O çok duygusal birisi, kendisini çok seviyoruz'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ