MENÜ

"Tüm Türkiye'yi temsil ediyoruz"

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, "Eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Bütünleşmemizi korursak başarılı oluruz" dedi.

"Tüm Türkiye'yi temsil ediyoruz"

Şenol Güneş, kulüp dergisindeki yazısında, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini belirtti. Lige iyi başlamadıklarını hatırlatan Şenol Güneş, şöyle devam etti:

"Daha sonra üst üste gelen galibiyetler tam istediğimiz gibi olmasa da seviyemizi biraz daha yükseltti. Ancak ligde her takım bir birini yenebilecek kapasiteye sahip. Yoğun maçlar nedeniyle kadromuzdaki oyuncuları değiştirerek kullanıyoruz. Zaman zaman gördüğümüz eksikleri dile getirerek tespitlerde bulunuyoruz. Bunların oyuncularımız tarafından gerektiği gibi algılandığını da gözlemliyoruz. Değerlendirme yaparken isimlere takılmadan, olayları yorumlama yolunu tercih etmeliyiz. Buralardan çıkaracağım dersler kuruma ve camiaya fayda getirir."

"YANLIŞLARIN ÜZERİNE GİDEREK DOĞRUYU BULACAĞIZ"

Her zaman daha iyisini yapmaya çalıştıklarını da ifade eden Şenol Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Birlikte bir yarışı götürmenin mücadelesi içerisindeyiz. Amacımız her zaman daha iyisini üretmek olmalı. Elbette yanlışların üzerine giderek doğruyu bulacağız. Çabamız iyi niyetli ve sürekli olmalı. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftar bütünleşmesini koruyabildiğimiz ölçüde başarı yüzdemizi de yükseltiriz. İyi bir başlangıç yaptığımız devler ligine gelindiğinde öncelikle futbolumuzla Avrupa'da ses getirmek istiyoruz. Oynadığımız ekiplerle, dostluğun, fair playin önde tutulduğu ilişkiler kurmayı hedefliyoruz."

"TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDİYORUZ"

Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil ettiklerini de vurgulayans Şenol Güneş, açıklamasını şöylebtamamladı:
"Sonuçlar elbette bizi bir yerlere taşır ama daha kalıcı eserler, saydığımız bu temel değerlerin üzerine kurulur. Deplasmanda örnek olmak, kendi sahamızda misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Şu ana kadar geçen sürede bu anlamda önemli ölçüde iyi durumdayız. Bunu sürekli kılmak da yine bizim elimizde. Tüm rakiplerimize değer veriyor, onlara saygıyla yaklaşıyoruz. Karşılığında da bunu bekliyoruz. Bu arada UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sadece Trabzon'u ve Trabzonspor'u değil, Türkiye'yi temsil ediyoruz. Bu durum sorumluluğumuzu artırıyor. Bu sorumluluğa layık olmak için çok çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz."

Yunus Emre SEL/TRABZON,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ