MENÜ

Transfer harekâtı sürüyor

Siyah-Beyazlılar'ın transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, en az 3 yabancı oyuncuyu kadrolarına katacaklarını açıkladı. Manchester City'li Lescott için girişimlerinin sürdüğünü söyleyen deneyimli yönetici, “Özellikle forvet hattı için birden fazla isim hedefimizde” dedi

Transfer harekâtı sürüyor

Gelecek sezonda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına başlayan ve ilk olarak Gaziantepspor’dan Cenk Tosun’u renklerine bağlayan Siyah-Beyazlılar’da, girişimler devam ediyor. Kara Kartal’ın hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Beşiktaş’ın transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, hedeflerinde birden fazla isim olduğunu duyurdu. İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City’nin deneyimli savunmacısı Joleon Lescott’la anlaşma sağladıkları hakkında açıkan haberleri değerlendiren Torunoğulları, “Lescott geçen sene gündemimizde olan bir oyuncuydu fakat kendisiyle önümüzdeki sezon için herhangi bir anlaşma sağlamadık. An itibarıyla Lescott’u transfer etmedik. Görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

‘İnce eleyip sık dokuyoruz’

Transfer konusunda titiz çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Erdal Torunoğulları, “Hedefi 12’den vurmak için ince eleyip sık dokuyoruz. 3 transfer yapmayı hedefliyoruz. Özellikle forvet hattı için birden fazla alternatifimiz mevcut. Beşiktaş’a yakışan bir oyuncu alacağız. Orta alan ve savunma için de mesafe katettiğimiz isimler var fakat iş bozulmasın diye henüz net açıklama yapmıyoruz” ifadelerini kullandı.

JOLEON LESCOTT İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ