MENÜ

Trabzonspor'un yeni yıldızı Abdülkadir Parmak

Trabzonspor, kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde TFF 2. Lig ekiplerinden Samsunspor ile oynadığı dostluk maçını 3-0 kazandı. Mücadeleye damga vuran isim ise Bordo Mavili ekibin yeni yıldızı Abdülkadir Parmak oldu.

Trabzonspor'un yeni yıldızı Abdülkadir Parmak

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri kapsamında bu sezon 2. Lig'de mücadele edecek Samsunspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Bordo Mavili ekip 2. yarıda bulduğu gollerle 3-0 yendi.

Haberin Devamı

Son dönemde ABdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı gibi genç isimleri Türk futboluna kazandıran Bordo Mavili ekip bir ismi daha parlatmaya niyetli gibi gözüküyor. Maddi olarak zorlu günler geçiren Karadeniz ekibi genç futbolcular ayatırım yapma kararı aldı.

Samsunspor maçında da genç futbolcuları sahaya süren teknik direktör Ünal Karaman, Abdülkadir Ömür'e ilk 11'de mücadele verdi. Genç futbolcu mücadelesiyle taraftarlardan tam puan alırken, hücum yönünde bu sezon Süper Lig'de de forma alacak gibi gözüküyor. Maç sırasında sosyal medyada da 23 yaşındaki futbolcu için yorumlar yapıldı.

Parmak, geçtiğimzi sezonu Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giydi.

YORUM YAZ