MENÜ

Trabzonspor'dan 2.4 milyon euroya geleceğe yatırım

Şampiyonluğa koşan Bordo-Mavililer bir yandan da geleceğe yatırım yapıyor. Bordo-Mavililer 1. Lig'de 21 yaş altında en değerli 5 isim arasında yer alan; Enis, Taha, Kerem ve Batuhan'ı adeta 1 futbolcu parasına, 2.4 milyon Euro'ya renklerine bağladı.

Trabzonspor'dan 2.4 milyon euroya geleceğe yatırım

Trabzonspor bir yandan şampiyonluk için doludizgin giderken diğer taraftan geleceği de düşünüyor. Bordo-Mavililer, Kouassi, Visca, Yusuf Erdoğan ve Puchacz transferlerinin ardından gençlere yaptığı yatırımla dikkat çekti. Fırtına, TFF 1. Lig'de 21 yaş altında en değerli 5 isimden 4'ünü renklerine bağladı. Karadeniz ekibi bu transferleri toplamda 2 milyon 450 bin Euro'ya, adeta bir futbolcunun bonservisine ödenen miktarla bitirdi.

Haberin Devamı

Bursa'ya 28 milyon TL

Altınordu'dan 19 yaşındaki forvet Enis Destan'ı 600 bin Euro karşılığında önceki gün renklerine bağlayan Bordo-Mavililer, Bursaspor'dan aldığı Taha (18 yaşstoper), Kerem (19 yaş-ön libero) ve Batuhan (20 yaş-forvet) için toplam 28 milyon TL (1.8 milyon Euro) bonservis bedeli ödeyecek. Taha'nın 4 gün içinde şehre gelerek takıma katılacağı öğrenildi. Kerem ile Batuhan ise sezonu Bursaspor'da kiralık olarak geçirecek, önümüzdeki yıl takıma katılacak.

YORUM YAZ