MENÜ

Trabzonspor'a Mahmoud Trezeguet'den kötü haber!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da inişli çıkışlı bir süreç yaşanırken,Ümraniyespor maçında sakatlanan Mahmoud Trezeguet'den kötü haber geldi. Bordo-mavili ekip,Trezeguet'in Kayserispor maçına yetişmesini umut ederken, oyuncudan kötü haber geldi. Başarılı sol kanadın 3 hafta sahalardan ayrı kalması beklenirken yapılan son kontrollerle birlikte bu süre daha da uzadı.

Trabzonspor'a Mahmoud Trezeguet'den kötü haber!

Ümraniyespor maçında sakatlanan Mahmoud Trezeguet'den kötü haber geldi. Bordo-mavili ekip, Trezeguet'in Kayserispor maçına yetişmesini umut ederken, oyuncudan kötü haber geldi. Başarılı sol kanadın 3 hafta sahalardan ayrı kalması beklenirken yapılan son kontrollerle birlikte bu süre daha da uzadı.

Haberin Devamı

Trabzonspora Mahmoud Trezeguetden kötü haber

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR!

Trabzonspor'da kongre sürecinin tamamlanmasının ardından başkanlığa oturmaya hazırlanan Ertuğrul Doğan ve yönetimini, yoğun ve zorlu bir başlangıç süreci bekliyor. Yeni yönetim, şimdiden çalışmalarını sürdürürken takım da Orhan Ak yönetiminde hazırlara devam ediyor.

Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor, evinde Kayserispor ile karşılaşacak. Bu doğrultuda Bordo-Mavililer, Orhan Ak yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde çalışmalarına devam etti.

Trabzonspora Mahmoud Trezeguetden kötü haber

FIRTINA KANATLARDAN ESECEK

Bordo-Mavililer, özellikle Edin Visca’nın üst üste yaşadığı sakatlıkların ardından zirve yarışında bir hayli geri düştü. Bunların yanında golcülerinden istediği verimi alamayan Karadeniz devi, kanat organizasyonlarında ise bir hayli etkisiz kaldı. Fakat Lazar Markovic’in takıma katılması, Visca’nın da sakatlıktan dönüşü sonrasında Trabzonspor, ayağa kalktı.

Haberin Devamı

TREZEGUET'YE TALİP VAR

Bu sezon beklentilerin altında kalan Trezeguet, 35 maçta 9 gol ve 6 asistlik bir performans ortaya koysa da istikrarlı bir görüntü çizmedi. 2026 yılına kadar kontratı bulunan Mısırlı oyuncuya ise talip çıktı. 28 yaşındaki futbolcunun eski kulübü Al Ahly’nin devreye girdiği ve yaz döneminde Trezeguet’yi kadrosuna katmak istediği belirtildi. Yıldız oyuncunun takımda kalıp, kalmayacağı ise sezon sonuna kadar gösterdiği performans doğrultusunda belli olacak. Trezeguet’nin de henüz kararını vermediği öğrenildi.

GOMEZ İÇİN FLAŞ İDDİA

Sezon başında Valencia'dan takıma katılan Maxi Gomez için flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre yıldız golcüyü Celta Vigo kadrosuna katmak istiyor. El Gol’de yer alan habere göre İspanyol futbolcu için 5 milyon Euro’luk bir bedelin gözden çıkarıldığı bilgisine ulaşıldı.

Trabzonspora Mahmoud Trezeguetden kötü haber

TREZEGUET'TEN KÖTÜ HABER

Trabzonspor'un Ümraniyespor ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Mahmoud Trezeguet, sağ uyluk arka bölgesinde kas (hamstring) yaralanması sorunu yaşamıştı.

Başarılı sol kanadın 3 hafta sahalardan ayrı kalması beklenirken yapılan son kontrollerle birlikte bu süre 5-6 haftaya çıktı. Milli aradan sonra oynanacak Kayserispor maçında da oynamama ihtimali bulunan oyuncunun bir hafta sonra hafif tempolu antrenmanlarla kendisini denemeye başlayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzonspora Mahmoud Trezeguetden kötü haber

Trezeguet'nin yokluğunda Adana Demirspor maçında bu bölgede Enis Bardhi oynarken Makedon futbolcu beklenen performansı gösteremedi. Trezeguet dönene kadar Markovic'in bu bölgede kullanılması bekleniyor.

 

YORUM YAZ