MENÜ

Trabzonspor, Morteza ve Ayuk'u bitiriyor

Trabzonspor, hem son anda yetiştirme bedeliyle ilgili pürüz çıkan Ayuk’u hem de bonservisi elinde olan Morteza’yı bitirmek için geri sayıma geçti. En geç gelecek hafta ortasına kadar çalışmaların sonuçlanması bekleniyor.

Trabzonspor, Morteza ve Ayuk'u bitiriyor

Transferde son dönemde hız kazanan ve eksiklerini birer birer gideren Trabzonspor, noktayı koymak için geri sayıma geçti. Bu noktada gündemde 2 isim var. Biri Eric Ayuk (orta saha-21), diğeri de Morteza (stoper-ön libero-26)...

Haberin Devamı

Her 2 isimle ilgili son gelişmeler ise şöyle:

Ayuk adeta yıkıldı

Normal şartlar altında Eric Ayuk transferi bitmişti. Ancak son dakikada ortaya bir yetiştirme bedeliyle alakalı sorun çıktı. 240 bin dolarlık bu sürpriz Trabzonsporlu idarecilere geri adım attırdı.

Gelen negatif haber 21 yaşındaki orta sahayı adeta yıktı. Hatta oyuncunun menaceri, genç futbolcunun gözyaşlarına hakim olamadığını belirtti. Fakat bu noktada her şey bitmiş değil. Taraflar bu sorunu bir orta yol bularak çözmek için temaslarını sürdürüyor.

Morteza’da sorun yok

Bordo-Mavililer’in listesinde bulunan isimlerden biri de İranlı stoper-ön libero Morteza’ydı. 26 yaşındaki futbolcunun bonservisinin elinde olması hiç şüphe yok ki Karadeniz temsilcisi için en büyük şans.

Haberin Devamı

Tarafların artık son sözleşme detaylarını görüştüğü ve en geç gelecek hafta ortasına kadar bu sorunun çözülerek Morteza’nın Trabzon’a gelmesi bekleniyor.

YORUM YAZ