MENÜ

Trabzonspor gelecek adına umut verdi

Geçirdiği çalkantılı sezonların ardından yeniden yapılanmaya giden Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig öncesi gelecek adına umut verdi

Trabzonspor gelecek adına umut verdi

Yaşadığı kötü sezonun ardından yeniden yapılanmaya giderek, kısıtlı imkanlar dahilinde transferlerini yapmaya çalışan Trabzonspor, son oynadığı hazırlık maçında gelecek adına umutlu bir tablo çizdi. 2018-2019 sezonu öncesi son hazırlık maçını İstanbul'da İtalya'nın Seri A'nın köklü kulüplerinden Cagliari ile oynayan bordo-mavili takım sahadan golsüz beraberlik ile ayrılırken, ortaya koyduğu futbol ile lig öncesi ışık verdi. Bordo-mavililer oynadığı 6 hazırlık maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Söz konusu maçlarda 8 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü.

Haberin Devamı

Spartak Moscow'ya yenildi

Trabzonspor, oynadığı 6 hazırlık maçında sadece bir yenilgi aldı. Rusya ekibi Spartak Moscow'ya 4-1 yenilen Trabzonspor, Slovanya ekibi Triglav'ı 2-0, Hırvatistan ekibi Lokomotiva Zagreb'i 2-0 mağlup ederken evinde ise Samsunspor'u 3-0 yendi. Katar ekibi Al Duhail SC 1-1 ve son hazırlık maçında İtalya'nın Cagliari takımıyla'da 0-0 berabere kaldı

Uyumları dikkat çekti

Trabzonspor'da kadroda bulunan mevcut oyuncularla birlikte yeni transferlerin kısa sürede sağladıkları uyum ise dikkat çekti, Yeni transferlerin kamp dönemine yetişmemesine rağmen kısa sürede takıma uyum sağlama istekleri teknik heyeti sevindirdi. Yeniden yapılanma adına çalışmalarını sürdüren ve kendi öz kaynaklarına ağırlık vermeye çalışan bordo-mavililer transferlerini de bu doğrultuda yaptı. Zargo Toure, Vahid Amiri ve Hossein gibi oyuncuları yakaladıkları uyum seviyeside gelecek adına umut verdi.

Haberin Devamı

Transfer hareketliliği sürüyor

Bordo-mavili kulüp Spor Toto Süper Lig'in başlamasına az bir süre kala transfer çalışmalarına devam ediyor. Savunma bölgesini güçlendirmek isteyen Karadeniz ekibinin gündemini de savunma ağırlıklı merkez orta saha oyuncusu bulunuyor. Belirlenen isimler üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıran Karadeniz ekibi çok büyük aksilik yaşamaması halinde bünyesine bir oyuncu daha katmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Ünal Karaman'da, söz konusu bölgeye yapılması muhtemel transferi çok istiyor.

YORUM YAZ