MENÜ

Trabzon, Hami ile mutlu

Trabzonspor, teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde başarılı bir grafik çiziyor. Futbolcular ve taraftarlar, Mandıralı'nın takımın başındaki görevine sezon sonunda da devam etmesini isterken bordo mavili yönetim bu aşamada net bir tavır ortaya koymadı.

Trabzon, Hami ile mutlu

Kayseri Erciyesspor deplasmanında 3 puanı, 5 golle alan Trabzonspor’da teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın takıma oynattığı futbolun yanı sıra futbolcular konusunda taviz vermeyen tutumuna camiadan tam destek geldi. Bordo mavili futbolcu ve taraftarlar, sezon sonunda da Hami Mandıralı’nın takımın başındaki görevine devam etmesini isterken, yönetim kurulu henüz net bir karar vermedi. Takımın kalan haftalarda sergileyeceği performansın Mandıralı’nın gelecek sezon takımın başında olup olmaması yönünde önemli rol oynayacağı ifade edildi.

MANDIRALI KENDİ DÖNEMİNDEKİ TAKIM RUHUNU GETİRMEK İSTİYOR

Hami Mandıralı’nın göreve gelmesi ardından özellikle ofansif anlamda başarılı olan Trabzonspor, savunma yönüyle de dikkat çekti. Bordo mavililer Mandıralı yönetiminde çıktığı 10 maçta attığı 18 gole karşılık kalesinde, 3-0 hükmen yenildiği Fenerbahçe maçı dahil olmak üzere sadece 8 gol gördü. Özellikle hücum oyuncularını sürekli olarak savunmaya yardım etmeleri yönünde sık uyaran Mandıralı, 1995-96 sezonundaki kendisinin de forma giydiği dönemdeki takım ruhunu geri getirmeye çalışıyor. Hami Mandıralı, göreve geldiği günden itibaren futbolculara saha içi yardımlaşmasının çok önemli olduğunu anlatarak, "Birbirinizin açığını görmek yerine kapatmaya çalışırsanız ancak birtakım olursunuz" diyerek uyarılarda bulundu.

HENRIQUE KENDİNİ AFFETTİRDİ

Kayseri Erciyesspor maçında 1 gol atan iki de asist yapan Brezilyalı futbolcu Henrique, ligde 11’inci golünü atmanın sevincini yaşadı. İzinsiz olarak gittiği Zokora’nın düğünü ardından dönüşte takım arkadaşlarından ve teknik ekipten özür dileyen Henrique, Kayseri Erciyesspor maçındaki performansıyla da kendini affettirdi. Teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın da maçın ardından Henrique’yi sergilediği performans ve özellikle kendisinin de gol atabileceği pozisyonlarda yaptığı asistlerden dolayı teşekkür etti.

"YUSUF’U ZORLAYACAĞIZ"

Kayseri deplasmanında Özer’in yokluğunda 11’de sahaya çıkan Yusuf Erdoğan attığı 2 gol ve bir asistle yıldızlaşırken, takım arkadaşlarından da övgü aldı. Sakat olduğu için Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyen Özer Hurmacı ise sosyal medya hesabına, 'Hareketini gördüm Yusuf' diye yazarak, genç oyuncunun saha içerisinde attığı çalımın güzelliğine vurgu yaptı. Mandıralı da, Yusuf’tan övgüyle söz ederken şöyle dedi:

"Yusuf çok değerli, Trabzonspor’a çok katkı sağlayacak ve etki yaratacak bir isim. Bir sakatlık yaşadı ardından toparladı. Yusuf’u geliştirmek için tüm imkanlarımızı zorluyoruz. Yusuf’a sürekli olarak savunmaya yardım etmesi gerektiğini söyledim. O da bunu yapmaya çalışıyor. Neler yapıp yapamayacağını iyi bilmesi lazım. Zorlayacağız ve özelliklerini ortaya çıkarmasını sağlayacağız."

Haberin Devamı

Yunus Emre Sel - DHA

YORUM YAZ