MENÜ

Tolgay Arslan: Beşiktaş'ta seviye atladım

Bayern Münih karşılaşması öncesi Alman Bild’e özel bir röportaj veren Tolgay Arslan, Hamburg’dan ayrılıp Beşiktaş’a gelerek doğru bir karar verdiğini aktardı, “Burada kişisel olarak seviye atladım. Artık Şampiyonlar Ligi’nde oynuyorum” ifadelerini kullandı.

Tolgay Arslan: Beşiktaş'ta seviye atladım

Kartal’ın üç sezon önce Hamburg’dan kadrosuna kattığı Tolgay Arslan, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih’le 20 Şubat Salı günü Almanya’da oynayacakları dev maç öncesi Alman Bild gazetesine özel bir röportaj verdi.

Siyah-beyazlı kulüple sözleşmesini geçtiğimiz günlerde 2022’ye kadar uzatan başarılı futbolcu, Beşiktaş forması giymekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Tolgay, “Beşiktaş’a gelerek doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi’nde oynuyorum. Doğru adımı attım. İstanbul’da bunu yapmam daha kolay oldu. Beşiktaş’a gelerek seviye atladım” dedi.

Eski kulübü Hamburg ile Beşiktaş’ı karşılaştıran 27 yaşındaki oyuncu, “Antrenman anlamında pek fark yok. Günlük hayatta ise var. Her yerde taraftarlar ve kameralar var. Almanya’da olduğu gibi rahat olamıyorsun. Futbolcular burada çok özel karşılanıyor. Sokaktaki insanlar sarılmak, seni öpmek istiyor. Bazen olanlara inanmak zor oluyor” diye konuştu.

Hamburg mesajı

Eşinin Hamburglu bir Alman olduğunu da kaydeden Tolgay Arslan ilerleyen yıllarda bu kentte yaşamak istediklerini sözlerine ekledi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ