MENÜ

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

14 Ağustos Salı Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

MICE MACHO MAN ve PRINCESS DI usta jokeyleri ile fotoya uzanırlar...

1.AYAK: Kum pistte ve bu gibi kısa-orta mesafelerde etkili süratiyle tatminkar performanslara imza atan MICE MACHO MAN, mesafedeki 1.27.39’luk derecesiyle de ön plana çıkmakta. Güzel eşkali, etkili temposu ve klas jokeyiyle birinciliğin en güçlü bana göre ise yegane adayıdır...

2.AYAK: 2 yaşlı İngiliz taylarının maiden mücadelesinde, hafızalarda iz bırakmış atlardan birisi olan Gülengül, özellikle İzmir kumundaki seri birincilikleri ile dönemine damga vurmuştu. Yarış gören temsilcisi APOKALIOTO ise annesinin izinden gidebilir. İlk startında güçlü rakibi Skymoon ardında ikinci olan BAY PATRON, kumcu pedigirisini ilk yarışında ortaya koyan NALIN İSYANI ve grubun deneyimli ismi PİST ŞAMPİYONU ise ilk plandaki rakipleridir.

Haberin Devamı

3.AYAK: Anadolu Tarım İşletmesi Koşusunda, uzun mesafeli çim yarışlarında üst düzey performanslara imza atan SEMEND, özellikle Ankara çiminde farklı koşmakta. İdeal koşullarını bulan kalite safkan bir kez daha güçlü rakiplerini geride bırakabilir. Bu sene kendisini bulan ve G1 galibiyete imza atan ALTINCI HİS ve hemen her yarışında başa güreşen karakterli safkan SELKUT ise sert rakipleridir. Bu üç safkan arasındaki amansız mücadelenin birincilik için olacağı kanaatindeyim.

4.AYAK: Beypazarı Koşusunda, kum pistte birbirinden etkili yarışları ve birçok birinciliği bulunan PRINCESS DI, Ankara kumunda katıldığı son dört koşuda üç birincilik, bir de ikincilik elde ederek piste ne denli uyumlu olduğunu da göstermiş oldu. Devam eden üstün formuyla hemcinslerini geride bırakması gerektiğini düşünüyorum. Günün ikinci bankosu olarak okurlarımıza önermekte beis görmüyorum.

5.AYAK: 2 yaşlı İngiliz taylarının Şartlı-2 mücadelesine katılacak isimlerin bir tanesi dışında birinciliği olan yok. Daha önce kazanma başarısı gösteren yegane safkan olan AFBRİ, son yarışlarında gerçek gücünü yansıtmaya başlayan Hasafet’in anneden kardeşi. Kazandığı yarışında istenilen seviyeye ulaştığını belli eden safkan, vasatı aşmakta zorlanan rakiplerini geride bırakmaya yakındır. Henüz en iyi yarışını koşmayan ARAL BEY, tecrübesiyle BOLD KHAN ve dinçlik yarışı yapma ihtimaline karşı FIRST SHADOW ise daha fazla at yazmak isteyen okurlarımıza önerimdir.

Haberin Devamı

6.AYAK: Grubun kalite isimlerinden BOBUSHKA, gördüğü yarışlarla açıklarını gideren KEEP WALKING, inatçı karakteriyle BEST OF ELA, istikrarlı yarışlara imza atan MY SWETY BOY, uygun sıkletiyle KESME ŞEKER, sürpriz çıkışlar yapabilen PRENSES TORUN ve yeterli formuyla DESTINO sıralamasını mümkün olan son isme kadar değerlendirmeye alalım. Şansınız ve bahtınız açık olsun...

( 3 ) ( 1.2.4.5 ) ( 3.1.5 ) ( 5 ) ( 1.3.2.5 ) ( 2.5.4.3.7.11.1 )

YORUM YAZ