MENÜ

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

9 Ağustos Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Son ayakta PALERMO…

1.AYAK: İthal bir kısrak hattından gelen DEDE SEYDO, katıldığı yarışlarında tabeladan düşmezken etkili sprintiyle tatminkar performanslara imza atmakta. Denk rakipleri arasında favorimdir. Son startında ikinci olarak yeniden iyi duruma geldiğini kanıtlayan İNCİFAR, kum piste rağmen kalitesiyle TAMERŞAH, yarış hayatına kazanarak başlayan KUTALMIŞ ve son yarışında beklenenin altında kalsa da FAHRENHEİT ayrımsız şekilde önereceğim rakipleridir.

2.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarına mahsus mücadelede, sıklet farklılıkları neticeye doğrudan tesir edecektir. Hafif kilolu atlardan THEWORLDISMINE, LAGRIMAS ve FALEZ üçlüsünü diğer isimlerin bir adım önünde görüyorum. Son yarışlarının izlerini silmek isteyen BLUE MOONLIGHT, sahadaki en eşkalli safkanlardan birisi olan FANTASTIC LERO, sıklet dezavantajının üstesinden gelebilirse TESLA, kum pistteki yarışlarını önemsemediğim TRUSTABLE ve sürprizde EXRANGER ise imkanlar oranında düşünülmelidir.

Haberin Devamı

3.AYAK: KV-8 Mehmetçik Koşusu vesilesiyle ile bu toprakların “Vatan” olması için kanını vermiş ve mücadele etmiş tüm Mehmetçiklerimize şükran ve minnetlerimi sunarım… Son yarışında en az 100 metre startta kalmasına rağmen kazanma başarısı göstererek unutulmaz yarışlardan birisine imza atan SORGUNASLANI, bu kez benzer bir sıkıntı yaşamazsa sertleşen rakiplerini de geride bırakabilir. Son beş yarışında üç tane G1 koşan BUDUNALP, bu kez daha gerçekçi hedeflerle katılacağı mücadelede farklı bir netice elde edebilir. Çim pistte de etkili olabilen SATANHAN, İstanbul’dan iyi durumda giden REİSOĞLU, bilinen temposu ile CEVHER ve çok iyi bir sezon geçiren ÖZPAR ise birincilik mücadelesine katılacak diğer safkanlar.

4.AYAK: Son dönem yarışlarında mütemadiyen istikrarlı sonuçlara imza atan ve bu mesafede 2.11.01 ile en iyi derecenin de sahibi olan HIGH PRESSURE, özlediği birinciliğe bu kez ulaşabilir. Lehine mesafede FOREST EAGLE, efsane kısraklardan Nihalim’in formda temsilcisi CHEHALIS, gördüğü yarışlar ile açıklarını gideren KING OF ANKARA ve sıkletine rağmen DARKHOLM ise mutlak suretle kuponlarda bulunması gereken rakipleridir.

Haberin Devamı

5.AYAK: 2 yaşlı İngiliz taylarının maiden mücadelesinde, seri stiliyle dikkat çeken HAZİNE MALI, son katıldığı KV-6 koşuda “Burun” farkıyla dördüncülüğü kaybederken sert rakipleri arasında fena görünmedi. Bu kez maiden grupta çıktığı gibi bitirebilir. Yarış gördükçe aşama kaydeden ARAL BEY, son koşusunda düzlüğe biraz da olsa dezavantajlı pozisyonda çıkmasına rağmen etkili sprintiyle nazarımda kazanmış kadar iyi bir performansa imza attı. Birinciliğin bir diğer güçlü adayıdır. Efsane Karayel kanı taşıyan LIGER ise uzayan mesafede farklı koşabilir. Bu üç safkanı blok halinde değerlendirmeye alalım.

6.AYAK: 4 yaşlı Arap atlarının Handikap-14 mücadelesinde, seri ikincilikleriyle ne denli iyi durumda olduğunu gözler önüne seren PALERMO, istikrarlı yarışlarını bu kez birincilikle taçlandırabilir. Nispeten uygun rakipleri arasında günün bankosu olarak okurlarımıza önerimdir. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

Haberin Devamı

( 1.5.2.6.3 ) ( 7.10.4.3.1.2.11.9 ) ( 8.2.1.3.5.7 ) ( 5.4.2.6.1 ) ( 9.1.6 ) ( 2 )

YORUM YAZ