MENÜ

Timsah'ın dönüşü: 1-0

Kupaya havlu atan Timsah, ligde dirildi. Fernandao'nun 3. dakikadaki penaltısıyla Elazığ'ı deviren Yeşil-Beyazlılar, puanını 41'e yükseltti, rotayı Avrupa potasına çevirdi. Taraftar ise zafere rağmen 'İstifa' çağrısından vazgeçmedi, maç protestolarla bitti.

Timsah'ın dönüşü: 1-0

Yönetim ve taraftar arasındaki gerginlik tavan yapmış, kupada alınan ağır yenilgi ise herkesin moralini dağıtmıştı Bursaspor’da. Gaziantep zaferinin mimarı Batuhan Karadeniz’i yine gol umudu olarak sahaya süren Gakgoşlar ise Erciyes’in kaybettiği haftayı en azından 1 puanla kapatmak istiyordu. Ancak İrfan Buz yönetiminde zevk veren, heyecan dolu bir takım havasına bürünen Yeşil-Beyazlılar, golü çabuk buldu. Marvin’in elle müdahalesine 3’te penaltıyı çaldı Yunus Yıldırım. Beyaz noktaya Fernandao gitti, takımını öne geçirdi: 1-0. Elazığ, 10. dakikada Vranjes’le kaleyi yokladı, 41’de de Deniz’in bir uzaktan şutu vardı. Buna karşılık 20’de Fernandao, 28’de Ferhat, 38’de ise Bekir, Timsah adına farkı kaçırdı. 47’de konuk ekip Tanju’yla yüzde yüzlük pozisyonu harcadı, Harun kalesinde başarılıydı. 90+1’de Tello’ya yine geçit vermeyen isim Harun’du. İrfan Buz, özellikle, yerinde Yasin değişikliğiyle oyun kontrolünü elinde tuttu ve Avrupa yarışına tutundu.

Yakışmıyor!

Futbol namına yazılacaklar bu kadar. Birkaç cümle de Bursa’da yaşananlar için söylemek gerek. Merhum Başkan İbrahim Yazıcı’nın senesi yeni dolmuşken bu olanlar yakışmıyor. 90 dakika, “Yönetim istifa” tezahüratları eşliğinde zafere uzanan futbolcular da bunu hak etmiyor. Yönetimler gelip geçici, taraftarlar kalıcıdır, yani taraftar haklıdır hep. Fakat 1 ay sonra kongreye gidecek olan bir takımın da böylesine önemli bir zamanda 12. adamı yanında olmalıdır, en azından karşısında değil.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı

BURSASPOR 1-0 ELAZIĞSPOR (19.04.2014)

SPOR TOTO SÜPER LİG 2013-2014 PUAN DURUMU

BURSASPOR İSTATİSTİKLERİ

ELAZIĞSPOR İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ