MENÜ

Timsah bombardımanı

Ertuğrul Sağlam yönetiminde bir şampiyonluk daha yaşamak için kolları sıvayan Bursaspor, Barcelona'lı Cuenca'yla her konuda anlaştı, iş imzaya kaldı. Yeşil-Beyazlılar QPR'ın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Sandro ve Sivas'lı Aatif'la da temasta

Timsah bombardımanı

Bursaspor, geçen sezon Deportivo La Coruna forması giyen Isaac Cuenca’yı kadrosuna dahil etti. Barcelona altyapısından yetişen ve Deportivo’da kiralık olarak forma giyen Cuenca ile irtibata geçen ve ilk görüşmeden olumlu sonuç olan Yeşil-Beyazlı yöneticiler, oyuncuyu Bursa’ya davet etti.

Davet üzerine önceki gece kente gelen 24 yaşındaki İspanyol kanat oyuncusu, Özlüce Tesisleri’nde yöneticilerle bir araya geldi. Yapılan görüşmeler sonucu Isaac Cuenca ile prensip anlaşmasına varıldığı, transferin oyuncunun yapılacak sağlık kontrolünün ardından resmiyet kazanacağı bildirildi.

Ozan’ın yerine...

Bursaspor’un bombaları Cuenca’yla da sınırlı değil. Ön liberoya da mutlaka bir takviye yapacak olan Yeşil-Beyazlılar, İngiltere Championship takımlarından QPR forması giyen 26 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Sandro’yla ilgileniyor. 2017’ye kadar takımıyla sözleşmesi bulunan oyuncunun iddiaya göre Ertuğrul Sağlam’ın kadroya katılmasını çok istediği ifade ediliyor. Timsah, Aatif için de nabız yoklamaya, Sivasspor yönetimiyle görüşmelere devam ediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ