MENÜ

Terim'in son yıldızı!

Fatih Terim'in Ankaragücü'nü çalıştırdığı dönemde ilginç bir hatırası olduğu ortaya çıktı. Ünlü teknik adamın, Kıbrıs'ta yapılan bir hazırlık maçında, emektar malzemeci Musa Cimilli'yi sahaya sürdüğü öğrenildi.

Terim'in son yıldızı!

Sarı-Kırmızılı takımda büyük başarılara imza atarak İmparator lakabı alan Terim’in, Ankaragücü’nü çalıştırdığı 1987-89 tarihleri arasında ilginç bir olaya imza attığı kaydedildi. Fatih Terim’in teknik patronu olduğu Sarı-Lacivertli takım, o dönemde hazırlık kampı için Kıbrıs’a gitti. Burada yapılan hazırlık maçında kadro sıkıntısı yaşayan İmparator, bu sorunu malzemeci Musa Cimilli’yi oynatarak çözdü! Fatih Terim’in görev yaptığı Ankaragücü, ligi ilk yılında 10’uncu, ikinci yılında ise 6. sırada tamamlamıştı.

Haberin Devamı

Maçtan önce gündeme geldi

Galatasaray’ın, geçen hafta başkent ekibini farklı mağlup ettiği karşılaşma öncesinde emektar malzemeci Musa Cimilli ile hasret gideren Fatih Terim’in bu hatırasını anlatarak espri yaptığı öğrenildi. Söylediği şarkılar yaptığı esprilerle yıllardır kulübün neşe kaynağı olan emektar malzemeci Cimilli, Fatih Hoca’nın geçmişte çalıştırdığı Ankargücü’nün içinde bulunduğu zor durumdan dolayı üzüldüğünü dile getirdiğini belirtti. Musa Cimilli ayrıca Terim’in, 100 yıllık kulübe sahip çıkılması gerektiğini ifade ettiğini söyledi.

İlhan Güler

YORUM YAZ