MENÜ

Terim: Ben bu takımı böyle mi bıraktım!

Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında ortaya koyduğu silik futbol, maçı evinde televizyondan izleyen Fatih Terim'i şoka uğrattı. Tecrübeli hocanın derbiye dair ilk sözleri de bunlardı...

Terim: Ben bu takımı böyle mi bıraktım!

Sarı-Kırmızılı ekibe idman yaptırırken görevine son verildiğini öğrenen ve geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısıyla kırgınlığını dile getiren Fatih Terim, Fenerbahçe ile oynanan derbiyi evinde izledi. Eski takımının Şükrü Saracoğlu’nda ortaya koyduğu silik futbol karşısında tam anlamıyla şoka uğrayan tecrübeli hocanın ilk tepkisini, “Ben bu takımı böyle mi bıraktım” sözleriyle gösterdiği öğrenildi. Basın toplantısında da, “Ben 3 kritik deplasmanı atlatmış, derbiyi kazanmış, namağlup bir takım bıraktım” diyerek tavrını belli eden Fatih Terim’in görevine son verilmesinin ardından önlenemez bir düşüş başladı.

Gol yemediği maç yok


Aslan’ı iki sezon üst üste şampiyon yapan, Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalin kapısından dönen Terim, son döneminde çıktığı 15 derbi maçında sadece 2 mağlubiyet yaşamıştı. Mancini’nin ise henüz gol yemeden tamamladığı herhangi bir 90 dakikası bile yok, kısa sürede elde edilen Aksihar, Kopenhag ve Fenerbahçe yenilgileri var.

Haberin Devamı
YORUM YAZ