MENÜ

'Teklif geleni gönderin'

Terim gemileri yaktı! Akhisar maçı sonrası futbolcularına aba altından sopa gösteren Fatih hoca, transfer yapılabilmesi için hangi oyuncuya teklif geliyorsa gönderilmesini istedi. Gözler Belhanda ve Gomis’te...

'Teklif geleni gönderin'

UEFA’nın Finansal Fair Play yaptırımı nedeniyle bu sezon sattığı kadar oyuncu alabilecek olan Galatasaray’da, Fatih hoca gemileri yakmış durumda... Akhisar’a kaybedilen Süper Kupa sonrası futbolcularını sert dille eleştiren ve isim vermeden aba altından sopa gösteren Terim, yönetimle yaptığı görüşmede, kime teklif geliyorsa gönderilmesini istedi. Artık daha cesur adımlar atmaları gerektiğini hatırlatan tecrübeli teknik adam, yapılacak oyuncu satışının ardından gündemdeki takviyelerin yapılmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Diğerleri için de geçerli

Gözden çıkarılan oyuncular arasında yaz boyunca zam beklentisi içinde olan ve hazırlık dönemini arzu edilen seviyenin çok altında geçiren Gomis var. Fransız yıldızın Akhisar maçındaki tavırları da, Terim’in kararında etkin rol oynadı. Namlunun ucundaki bir diğer oyuncu da Belhanda. Tecrübeli hocanın Akhisar maçında oyundan aldığı ilk isim olan Faslı futbolcuya, bir süre önce çeşitli kulüplerden teklif geldiği iddia edilmişti. Terim kadrodaki diğer futbolculara da teklif almaları durumunda gitmeleri konusunda onay verdi.

YORUM YAZ