MENÜ

Tam zamanı şimdi

Kayserispor karşısındaki kötü futbolu ve aldığı yenilgi sonrasında eleştiri oklarının hedefi olan Beşiktaş, bugün Dinamo Kiev'in konuğu oluyor. Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz, Ukrayna'da zafer için sahaya çıkıyor.

Tam zamanı şimdi


Beşiktaş’ın Kayseri yenilgisi sonrasında Siyah-Beyazlılar’da tam anlamıyla taşlar yerinden oynamış, Kara Kartal’ın kötü futbolu ve aldığı yenilgi manşetlerden düşmemişti. Takım oyunundan uzak kimliği ve yıldızlar üzerine kurulu kadrosu yerden yere vurulan Siyah-Beyazlılar, bugün bir başka kritik sınava daha çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi’ndeki tek temsilcimiz, bugün Avrupa Arenası’nda Dinamo Kiev’le karşı karşıya geliyor. Ukrayna’daki zorlu mücadele saat 22.05’te başlıyor. Formsuz isimlerin yanı sıra bir de sakatlıklar teknik direktör Carlos Carvalhal’ı sıkıntıya sokuyor. Rüştü, İbrahim Toraman, Guti ve Hugo Almeida sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor.

Haberin Devamı

Krizden çıkış bileti!

Tüm bu olumsuzluklara rağmen, Beşiktaş’ın alacağı bir mağlubiyet Siyah-Beyazlılar için ‘krizden çıkış’ anlamı taşıyor. Grupta 3 puanı bulunan Kara Kartallar, kritik Ukrayna deplasmanında kazanırsa gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj yakalayacak ve rahat bir nefes alacak.

YORUM YAZ