MENÜ

Survivor'da kim elendi, kim gitti? Adaya veda eden ismi Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor'da Kıbrıs finaline bir hafta kala heyecan doruk noktasına ulaştı. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı ve reyting rekorları kıran Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. İlk aday Turabi olurken, ikinci aday olarak Nagihan Sema'yı seçmişti, üçüncü aday olarak ise Murat olmuştu. Yapılan halk oylaması sonrası adaya veda eden ismi Acun Ilıcalı açıkladı...

Survivor'da kim elendi, kim gitti? Adaya veda eden ismi Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor kim elendi? Survivor kim gitti? Survivor’da Kıbrıs için geri sayım başladı. Yarışmacılar bireysel olarak yarışıyor ancak takım olarak hareket ediyorlar. Konseyde eleme adayları ortak fikirler doğrultusunda potaya girdi. Ada konseyi sonrası en çok oyu alan Turabi, ilk elenme adayı oldu. Dokunulmazlık oyununu tüm Survivor severler soluksuz izlerken heyecan hat safhaya ulaştı. Erkekler de Adem, kızlar da Nagihan kıyasıya mücadelenin kazananı oldu. Kendilerini koruma altına alan yarışmacılar aynı zamanda birer eleme adayı söylediler. İlk önce oy çokluğu ile Turabi'nin ismi çıktı. Ardından Nagihan eleme potasına Sema'yı gönderdi. Adem ise Sema'yı korumak için ortak karar verdiklerini söyleyerek çok sevmesine rağmen Murat Ceylan'ın ismini söyledi.


Survivor'da kim elendi?


Survivor'da 5 kişinin tercihi ile en çok yazılan isim Turabi oldu. Dokunulmazlığı kazanan Nagehan, Sema'ya yazdı. Dokunulmazlık oyununun kazananı Adem ilginç bir seçimle eleme adayını belirledi. Adem ise tercihi Murat'dan yana kullandı. Yapılan halk oylaması sonrası en az oyu alan Sema adaya veda etti.

Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da artık bütün sitem değişti. Bireysel oyunlarda nefes kesen mücadeler yaşanıyor. Her yarışmacı artık finale gitmek istiyor. Survivor 2018'de Kıbrıs finaline günler kala dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysele dönen oyunda kızlar ve erkekler ayrı ayrı dokunulmazlık oyunu oynadı. Kıran kırana geçen bireysel mücadelede galip gelen isimler Nagihan ve Adem oldu. Nagihan ve Adem bu hafta kendini korumaya alan iki yarışmacı oldu. Konseyde isimleri söylenmeyecek. Aksine birer isim çıkaracaklar.

İletişim oyununu kim kazandı?

Survivor'da bireysel oyunlarda iletişim ödülünü iki yarışmacı kazandı. Nefes nefese geçen mücadeleyi kadınlarda Nagihan erkekler de ise Hilmi Cem kazandı. Böylece gönüllüler takımı aileleriyle görüşme hakkı kazandı. Hilmicem Anıl'ı Nagihan ise, Hakan'ı yanında ösüle götürdü. Kuzu tandır ödüllü oyun erkeklerde Hilmi Cem'in kadınlarda Nagihan'ın oldu.

New York ödülünü kim kazandı?

Survivor 2018'in 18. haftası ödül ve New York oyunuyla başladı. Kuzu tandır ödüllü oyun erkeklerde Hilmi Cem'in kadınlarda Nagihan'ın oldu. Yarışmacılar yanlarına seçtikleri bir arkadaşıyla birlikte yemek ödülünü değerlendirdi. New York seyahati ödüllü oyun ise kadınlarda Nagihan erkeklerde Hakan'ın oldu.Nagihan yanına Murat'ı alarak Hakan da Hilmi Cem'i seçerek ödüle gitti.

Acun Ilıcalı yeni sistemi duyurdu?

Survivor'da eleme sistemi ve dokunulmazlık oyunlarında değişiklik yapıldı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, adaların birleştiğini ve dokunulmazlık oyunlarının takım halinde değil bireysel olarak oynanacağını söyledi. Yarışmacıların bundan sonra bireysel olacağını ifade eden Ilıcalı, dokunulmazlık oyunu için kadınlar ve erkeklerin kendi aralarında yarışacaklarını da yarışmacılara açıkladı. Ilıcalı'nın açıkladığı yeni eleme sistemine göre, kadınlar ve erkeklerde dokunulmazlığı kazanan isimler birer eleme adayı belirlerken üçüncü eleme adayı da ada konseyinde yapılacak oylama sonrası belirlenecek. Böylece eleme potasında üç aday yer alacak.

Eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde elemeye çıkan isimler netleşti. Survivor'da eleme adaylarının kimler olduğu sorusu cevabını buldu. Yeni sistemle birilikte elemeye 3 aday çıktı. Nagihan ve Adem liderliği kimseye kaptırmıyor. Konseyde bütün yarışmacılar isim yazdı. Bunun sonucunda ismi en çok yazılan aday Turabi oldu. Dokunulmazlık kazanan Adem, Murat Ceylan'ın ismini Nagihan İse, Sema'nın ismini verdi. Bu 3 yarışmacı potaya çıkan isimler oldu...

Survivor'da sürpriz ödül

Survivor yeni bölümde Alp Kırşan`ın sunacağı ödül oyununda kazanan takımı büyük bir sürpriz bekliyor. Zorlu parkurda yapılacak ödül oyununu kazanan takım, adalarından ayrılarak Despacito şarkısıyla dünyayı sallayan Luis Fonsi konserine gidecek.

Survivor'da Sema krizi

Yarışmacıların kaderini belirleyen en önemi oyun olan dokunulmazlık oyununda Sema krizi yaşandı. Yüksek bir engelden havuz atlamak zorunda kalan yarışmacılar adeta şov yaparken Sema, bir bölümde korktuğunu belirterek yarıştan çekildi. Gönüllüler bu duruma aşırı sinirlenirken Hakan Hatipoğlu, Sema'nın şov yaptığını belirtti. "Yükseklik korkun varsa Survivor'da ne işin var?" çıkışında bulunuyor. Daha sonra devreye Acun Ilıcalı giriyor ve Seme'ya yaptırım uygulanacağını söyledi. Sema ise kendisini savunmayan eski takım arkadaşları Damla, Hilmi Cem ve Murat'a sitemde bulundu.

Survivor'da korku dolu anlar

Survivor'da iletişim oyunu sırasında korku dolu anlar yaşandı. Hilmicem ile mücadele eden Adem oyun sırasında nefessiz kaldı ve bir anda yere yığıldı.Kıyasıya mücadeleye sahne olan iletişim oyununda herkesi korkutan dakikalar yaşandı. Survivor yarışmacılarından adem iletişim oyunu sırasında nefes almakta zorlandı. Boğazını tutan ve nefes alamayan Adem’in yardımına arkadaşları koştu. Adem kısa süre sonra kendine geldi.

Damla diskalifiye mi olacak?

Survivor'da 101. bölüm fragmanı yayınlandı. Sakatlığı bulanan Damla Can'ın ağlayarak 'Artık olmuyor' demesi dikkat çekti. Survivor Acun Ilıcalı, "Damla için şu an çok iyi görüntü göremiyoruz. Survivor'dan sakatlanıp ayrılmak zorunda kalan yarışmacılar da oldu. Sağlıktan daha değerlisi de yok. Asla da oyna demeyiz. Sağlığınız çok çok önemli" dedi. Survivor Damla da gözyaşları içinde, "Artık iki gün üç gün neyse, biraz daha tedavi olup... Baktım olmuyor" ifadelerini kullandı. Damla'nın durumu bu akşam yayınlanacak yeni bölümde netlik kazanacak.

Survivor'da Hakan - Mustafa kavgası

Survivor'da bu akşam yine ortalık karışıyor. Mustafa Kemal ve Hakan Hatipoğlu arasında sinirler geriliyor. Hakan Hatipoğlu konser oyunu sırasında adeta çılgına dönüyor. Ödül oyununda, Mustafa`nın sözlerine tepki gösteren Hakan çok sinirleniyor. Mustafa`nın üzerine yürüyen Hakan yerde duran top sepetini de atmak için almaya çalışırken takım arkadaşları araya giriyor. Hakan`ı durdurmaya çalışan Adem de bu defa Hakan`a sert tepki gösteriyor.

Turabi'nin sağlık durumu! Turabi nasıl oldu? Yarışlarda oynayabilecek mi?

Yarışlarda kendini gösteremeyen durabi'nin morali çok bozuk. Sürekli Acun Ilıcalı'ya oynama isteğini dile getiren Turabi net bir cevap alamıyor. Son kararı Doktor Metin Kuş'un vereceğini Belirten Acun Ilıcalı, Bu şekilde oynayamayacağını söyledi.

Survivor'da kim hangi ismi yazdı?

Hakan: Seni yazmak bugüneymiş dedi ve Turabi'yi yazdı. Ya Sema ya Turabi olacaktı, kararı Turabi oldu. Yazıyorum ama kardeşimsin, Geçmiş olsun dedi.

Murat: Takım birliğini korumak için Turabi'yi yazıyorum dedi.

Damla: 'Senin durumunu en iyi anlayan benimdir. Benim takımından kimse gitsin istemiyorum üzgünüm Turabi seni yazıyorum'.

Nagehan: 'Ünlülerden iki isim var biri Turabi kardeşim biri ise Sema' dedi, tercihini Sema'dan yana kullandı.

Anıl: Turabi

Hilmicem: Turabi.

Turabi: Beni ne sakatlığım ne başka bir şey yıkar dedi, Hakan'dan yana tercihini kullandı.

Sema: Bana en uzak isim Hakan, tabiki seni söylüyorum dedi.

Turabi konseyde ne dedi?

Arkadaşları tarafından ismi konseyde çıkan Turabi, "İnşallah en kısa zamanda düzelirim. Gitmezsem de kendimi korumak için savaşarım. Kendihni koruyamazsan aday çıkarsın. Metin Kuş'u bekliyorum. Oynar raporu ver bana" dedi.

Survivor Turabi Çamkıran kimdir?

1987 yılında Mersin'in Erdemli ilçesinde dünyaya gelen Turabi Çamkıran, aslen Kahramanmaraşlıdır. Meslek olarak da terzilik yaparak geçimini sağlayan Turabi Çamkıran, amatör olarak tekvando, box ve muay thai ile ilgilenmiştir.

Profesyonel olarak “Muay Thai” yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı.

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dans türünü başarı ile yapan Turabi Çamkıran, 2008 yılında "Benimle Dans Eder Misin" adlı yarışmaya katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmada da boy gösteren Çamkıran, 2014 yılında katıldığı Survivor'da sezonu şampiyon olarak tamamladı. Ardından 2015 yılında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı.

Survivor Sema Aydemir kimdir?

Sema Aydemir 1985 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. 400 metre engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci bir atlet olan Sema Aydemir, geçmişte katıldığı heptatlon yarışları ile de hatırlanmaktadır. Atletizmdeki başarısıyla Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil etmiş ve adından söz ettirmiş bir sporcu olan Sema Aydemir, Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında ülkemizi temsil etmiştir.

400m engelli kategorisinde en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etti. Kendisi gibi atletizm camiasından olan Olimpiyat Üçüncüsü Milli Atlet Eşref Apak ile evlenen ve bu evliliğinden bir çocuğu olan Sema Aydemir, 2016 yılında eşinden boşandı.

2017 Survivor'ın ünlüler kadrosunda da yer alan Sema Aydemir, Survivor 2018 All Star yarışmasında Ünlüler takımının iddialı yarışmacıları arasında yer alıyor. Survivor 2018'de şu ana kadar 34 oyunda yer alan başarılı yarışmacı puan tablosunda ise 65 puanla 4. sırada yer alıyor.

Survivor Murat Ceylan kimdir?

15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Murat Ceylan, lise eğitimini tamamlamasından ardından İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitti. Londra'daki Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım eğitimi alan Murat Ceylan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu.

Küçük yaşlarda piyano çalmaya başlayan ve müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, bu alanda Ergican Saydam'dan müzik dersleri de aldı. Müziğin yanı sıra birçok spor dalı ile ilgilenen Murat Ceylan, İstanbul Atlı Spor Klubü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır.

2013 yılında Panama'da düzenlenen Survivor yarışmasına katılan ve burada yarıştığı gönüllüler takımındaki performansıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Murat Ceylan, 2014 yılında "Para Bende" adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.

2016 yılında profesyonel müzik kariyerine ilk adımını atan Murat Ceylan, Ozan Doğulu ve Çağrı Sertel aranjörlüğünde, söz ve müziği kendisine ait olan "Yeni Nesil" adlı ilk albümünü piyasaya çıkarttı. Yine 2016 yılında oyunculuk hayatına da başlayan Murat Ceylan "Familya" adlı dizide "Ateş Beyoğlu" karakterine hayat verdi. Murat Ceylan bu dizide Uğur Yücel, Sezer Avcı ve Erkan Kolçak Köstendil gibi önemli isimlerle birlikte rol aldı.

Son olarak TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2018 yarışmasında yer alan Murat Ceylan, gönüllüler takımında mücadele ediyor ve sık sık yarışmada yaşanan olaylar ve performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ