MENÜ

Son dakika | Galatasaray'da Mostafa Mohamed bilmecesi!

Galatasaray, Mısır ile 23 Temmuz-9 Ağustos arasında Tokyo Olimpiyatları’na gidecek olan 23 yaşındaki golcüsü için olumlu haber bekliyor. PSV maçına yetiştirilmek istenen genç golcü için Mısır Futbol Federasyonu'ndan hala cevap gelmedi.

Son dakika | Galatasaray'da Mostafa Mohamed bilmecesi!

21 Temmuz'da Hollanda'da PSV ile Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçına çıkacak Galatasaray'da belirsizlik can sıkıyor. Mısır Milli Takımı'nın Tokyo Olimpiyatları kadrosunda yer alan Mostafa Mohamed için sarı-kırmızılı yetkililer, Mısır Futbol Federasyonu'na resmi yazı gönderip 23 yaşındaki golcü için izin istedi.

Haberin Devamı

Ancak hâlâ olumlu dönüş yapılamadı. Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına başlayan G.Saray'da Ryan Babel dışında kadroda forvet kalmadı. Mohamed milli takımında, Halil Dervişoğlu'nun kiralık sözleşmesi bitti. Falcao da Kovid olduğu için idmanlara çıkamıyor.

İLK SEÇİM DİVAN'DA

Bu arada Galatasaray Kulübü, Divan Kurulu Başkanlık seçimini bugün 10.00'da G.Saray Lisesi'nde gerçekleştirecek. Divan başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun kulüp başkanlığına aday olmasının ardından Aykutalp Derkan ve Niyazi Yelkencioğlu Divan başkanı olmak için kozlarını paylaşacak. (Sabah)

YORUM YAZ