MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe'de sürpriz Attila Szalai gelişmesi!

İsmi Premier Lig ekiplerinden Chelsea ile anılan Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, Göztepe maçına da yedek kulübesinde başladı. Takımın vazgeçilmeziyken kulübeden çıkamayan ve transfer olduğu günden bu yana ilk kez üst üste 3. maçta yedek kalan Szalai, son olarak 7 Kasım'daki Kayserispor maçında ilk 11 sahaya çıkmıştı.

Son dakika! Fenerbahçe'de sürpriz Attila Szalai gelişmesi!

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çeken, son günlerde ismi Chelsea ile ciddi bir şekilde anılan Attila Szalai, Sarı Lacivertli ekibin Süper Lig'in 14. haftasında konuk olduğu Göztepe maçına da yedek kulübesinde başladı. Son olarak 7 Kasım'da oynanan Kayserispor maçında ilk 11'de sahaya çıkan 23 yaşındaki oyuncu, Vitor Pereira tarafından Galatasaray ve Olympiakos maçlarında kulübeye çekildi. Portekizli teknik direktörün sarı kart cezalısı Marcel Tisserand'ın yerine Serdar Aziz'e şans vermesi de transfer iddialarını güçlendirdi.

Haberin Devamı

Son dakika Fenerbahçede sürpriz Attila Szalai gelişmesi

Adı birçok dev kulüple anılan Attila Szalai, Vitor Pereira tarafından sürpriz bir şekilde yedek bırakılırken, oyuncunun Chelsea'ye transferinin bittiği iddia ediliyor.

Adı son dönemde Chelsea ile anılıyor

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana ilk kez 3 maç üst üste yedek Attila Szalai’nin adı son dönemde Chelsea ile anılıyor. Geçen hafta hem İngiliz hem de İspanyol medyası, Chelsea ile sözleşmesi sona erecek olan Antonio Rüdiger’in Real Madrid ile prensip anlaşmasına vardığını yazmıştı. Maviler’in de sağ ayaklı olmasına rağmen 3’lü savunmanın sol stoperi olarak oynayan Alman oyuncunun yerini Szalai ile doldurmak için Fenerbahçe’yle anlaşmaya yakın olduğu vurgulanmıştı. Chelsea, sezon sonunu beklemeden Macar futbolcuyu devre arasında kadrosuna katabilir.

Haberin Devamı

2 milyon Euro'ya geldi

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında Apollon Limassol'den 2 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Attila Szalai, Sarı-Lacivertli formayla çıktığı tüm kulvarlarda 40 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi. Son 1 yılda değerini inanılmaz bir şekilde katlayan Attila Szalai'nin güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

YORUM YAZ