MENÜ

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu! Şehir kısıtlaması..

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sona erdi. Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan son kararlar ile ilgili açıklama yaptı. Toplantısı sonrası beklenen, bayram özelinde "şehir kısıtlaması" kararı alınmadı ve bu konuda bir açıklama gerçekleşmedi

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu! Şehir kısıtlaması..

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sona erdi. Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan son kararlar ile ilgili açıklama yaptı

Haberin Devamı

Erdoğan'ın, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunuyor.

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları:

"Salgının zirve dönemini alnımızın akıyla geride bıraktık. Dünyanın önemli bir bölümünde salgında rekorlar kırıldığı dönemde biz gayet sakin geçiriyoruz"

"Sağlam altyapımız ve dikkatli organizasyonumuz sayesinde salgının üstesinden geliyoruz. Milletimizden ricamız salgın tablosunun daha iyiye gitmesi için dikkati ve kurallara riayeti elden bırakmamasıdır"

"Vaka ve ölüm sayılarının yeniden aşağı yönlü eğilime girmiş olması sevindirici. Biraz daha gayretle bu sayıları sıfıra yaklaştırmalıyız"

"Türkiye'nin yükselişi, kimsenin önünde duramayacağı, geri döndüremeyeceği bir ivmeye ulaşmıştır. Yeter ki milletçe sahip çıkalım"

Haberin Devamı

"Özel sektörümüzün de işine sahip çıkmasını ve özellikle üretim çarklarını döndürme iradesini takdirle izliyoruz. Yaşanan olumlu gelişmelerden memnuniyet duyuyoruz"

YORUM YAZ